Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kiadják vény nélkül a Pharmate...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cicuskaaa123 kérdése:

Kiadják vény nélkül a Pharmatex hüvelytablettát?

Figyelt kérdés
És azt szeretném még megkérdezni, hogy elég biztonságos, vagy a fogamzásgátló tabletta jobb? Csak azért gondoltunk erre, mert nem akarok bogyót szedni.
2011. júl. 26. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen , kiadják , viszont nem biztonságos.
2011. júl. 26. 13:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. Akkor marad a bogyó.:D
2011. júl. 26. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem bevált. igen,vény nélküli,ellenben rohadt drága. 10 db van benne,de minden egyes aktushoz új kell,akkor is,ha egymás után történik,tehát nem szenvedélyes tizenéveseknek találták ki. ja és én mindig aggódok,hogy ha felül vagyok,nem folyik-e ki,ezért azt nem mertem még megkísérelni. a hagyományos módon viszont eddig még nem ért "baleset". (de ha érne,akkor se bánnánk annyira)
2011. júl. 26. 13:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Áh szerintem inkább a bogyót használjuk, biztos ami biztos. :D
2011. júl. 26. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? a tabletta egyátalán nem egészséges
2011. júl. 26. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem folyik ki, legalábbis nem annyi, hogy ne védjen. Biztonságos, ha tudod használni, kiegészíteni. Gondolom még tini vagy, szal akkor biztonságosabb neked a bogyó, max még a gumi, ami tiniknek megfelelő.
2011. júl. 26. 15:41
 7/7 anonim ***** válasza:
lehet kapni interneten is hirdetésekben. de nem megbízható!!! és csípi a szerszámot.
2015. jan. 15. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!