Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hamar elmegy a barátom, én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamar elmegy a barátom, én tehetnék valamit?

Figyelt kérdés
Tudom, sokan kérdeznek evvel kapcsolatban, de ez kicsit más. Én tehetnék ez ellen valamit? Már 4x feküdtünk le, de én még egyszer sem mentem el, mert ő olyan hamar elmegy, és nem akarom zavarba hozni, ezért esetleg valami amit amivel én tehetnék ellene? [Am. szerintem még soha nem voltunk együtt 5 percig sem :(]
2011. júl. 26. 12:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. júl. 28. 17:59
 22/26 anonim ***** válasza:

Mi mindig úgy kezdünk, hogy én nyalok először (imádom) és általában 1-2 orgazmus után pedig jön a szex és még ott is szokott lenni orgazmusa a barátnőmnek vagy neki hamarabb vagy egyszerre, de az orál hihetetlen hatékony dolog tud lenni és te sem élvezel addig el túl hamar. (a barátod megkérhetnéd, hogy így kezdjen)

19F

2011. júl. 28. 18:03
 23/26 anonim ***** válasza:
A te sem a barátodra utalt, csak összekavarodtam.
2011. júl. 28. 18:03
 24/26 anonim válasza:
Biztos hogy jó helyre teszi?b
2011. júl. 28. 18:41
 25/26 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Azt írod, hogy eddig négyszer voltatok együtt. Csak nem gondolod komolyan, hogy ebből a négy alkalomból bármilyen következtetést le lehet vonni? A helyedben akkor tenném fel ezt a kérdést, ha már négyszázszor is együtt voltatok, és akkor is jelentkeznek ezek a problémák.

A szerelmeskedésekre sok időt kell áldozni, érdemes. Arra kell törekedni, hogy az együttlétek legalább egy-két nyugalmas óráig eltartsanak, még akkor is, ha csak egymás mellett vagytok és beszélgettek. Ilyenkor a simogatások, szerelmes ölelések, csókok ideje van, ami alapvető része a szerelmeskedésnek. Ezek az órák készítik elő a testet az igazi közös örömök legnagyobb eléréséhez. Az igazi férfi nem csak "egylövetű", hanem sorozatra képes. Még nagyon idős korban is, hatvan évesen! Időt és lehetőséget kell adni egymásnak, hogy igazán jól tudjatok szeretni. Ha eddig csak négyszer voltatok együtt a barátoddal, akkor még nem is ismered őt, egy kicsit sem. Így ő sem ismer még téged egyáltalán. A negyedik szeretkezés még lehet fájdalmas a behatoláskor, mert a testnek még új ez a különleges élmény.

Ha jól akartok szerelmeskedni, szeretkezni, akkor adjatok sok közösen együtt eltöltött időt egymásnak, amit intim módon kettesben töltötök el. Nagyon fontos, hogy mindig sokat beszélgessetek is egymással, hogy megismerjétek egymás legbelsőbb érzéseit, vágyit.

2011. júl. 28. 20:27
 26/26 anonim ***** válasza:
igen! ha hamer elmegy hívd vissza... :D
2011. júl. 28. 21:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!