Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamar elmegy a barátom, én tehetnék valamit?
Figyelt kérdés
Tudom, sokan kérdeznek evvel kapcsolatban, de ez kicsit más. Én tehetnék ez ellen valamit? Már 4x feküdtünk le, de én még egyszer sem mentem el, mert ő olyan hamar elmegy, és nem akarom zavarba hozni, ezért esetleg valami amit amivel én tehetnék ellene? [Am. szerintem még soha nem voltunk együtt 5 percig sem :(]2011. júl. 26. 12:17
12/26 anonim válasza:
Igen én is azt tanácsolom élvezzen el többször mielőtt egy szép lassú és alapos szeretkezések elé néztek!Sokkal tovább fogja bírni ha segítesz neki vagy segít magán 1-2 ×...lehet imádná is ha láthatja rajtad mennyire felizgat mikor előtted masztizik..vagy te csinálod ő nézi és erre ő is te is beindultok mire elkezdődhet egy szenvedélyes éjszaka kettőtök között!..ám lehet finoman meg is kéne beszélni vele ezt a dolgot és az előbbi pl talán segítene neked!Kívánom így legyen!
13/26 Cicuskaaa123 válasza:
Szerintem nem ez a baja a lánynak.. Mert betud hatolni a pasi.. Ujjazni is tudja...
14/26 Cicuskaaa123 válasza:
13:13-as vagyok, Smartguynak üzenem.
15/26 Smartguy86 válasza:
A lelki háttérre azért figyelni kell, mert a hüvelyizmok görcsét okozhatja félelem/stressz, és amiatt is lehet fájdalmas a behatolás. Az is lehetséges, amit írtok, hogy nincs eléggé felkészülve a hüvely, nincs kitágulva, nem elég nedves kívül/belül. Vagy a kettő együtt.
16/26 Cicuskaaa123 válasza:
13:03-as válaszom:
"Amúgy meg szerintem ennek pszihés oka is van. hogy fáj. Mert tudod, hogy úgysem mész el a barátod meg utána abbahagyja amiután ő elélvezett."
Szerintem ettől stresszel, fél és feszült a lány. Azért nem lazul el és fáj neki.
17/26 The_Rain válasza:
Szexeljetek úgy, hogy focimeccs megy a tévében! (Csak ne magyar, mert azon elalszik)
18/26 A kérdező kommentje:
13:03
Nem fogom emiatt lecserélni, megbeszéljük, megoldjuk a problémát. Egy kapcsolat nem csak a szexen áll.
Amúgy velem az a gond,hogy az ilyesmiről nehezen tudok beszélni. Nem tudom, hogy miért.
2011. júl. 26. 15:53
19/26 anonim válasza:
Kötözd a székhez és nem fog elmenni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!