Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hamar elmegy a barátom, én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hamar elmegy a barátom, én tehetnék valamit?

Figyelt kérdés
Tudom, sokan kérdeznek evvel kapcsolatban, de ez kicsit más. Én tehetnék ez ellen valamit? Már 4x feküdtünk le, de én még egyszer sem mentem el, mert ő olyan hamar elmegy, és nem akarom zavarba hozni, ezért esetleg valami amit amivel én tehetnék ellene? [Am. szerintem még soha nem voltunk együtt 5 percig sem :(]
2011. júl. 26. 12:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Elégítsd ki kézzel, akár 2x is, majd 1 óra után szeretkezzetek!
2011. júl. 26. 12:19
 2/26 anonim ***** válasza:
40%
biztos nagyon elfoglalt, sok a munkája, ezért hamar távoznia kell, mondjad neki hogy vegyen ki szabadságot
 3/26 anonim ***** válasza:
Konkrét szex előtt elégítsd ki orálisan, aztán hagyd, hogy ő is ezt tegye veled, addigra újra felizgul és jöhet a mehet :)
 4/26 Smartguy86 ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy változtasson! Ez önző dolog, hogy rád nem figyel, csak a saját élvezetére! Beszélgess erről vele, ne hagyd magad csak megdugatni, aztán kész... Te ennyit tehetsz ellene.
2011. júl. 26. 12:20
 5/26 A kérdező kommentje:
Ja és még azt szeretném, hogy szerintem valamit nem jól csinálok/unk, mert még most is fáj mikor beteszi és még a 2.-3. lökés is.. pedig előtte mindig ujjaz, nedves is vagyok, akarom is, de nem tudom akkor, miért fájt eddig minden alkalommal a kezdés. Ennek szerintem nem így kell lennie!
2011. júl. 26. 12:25
 6/26 anonim ***** válasza:
Nem, valóban nem kell fájnia. Lehet, hogy túl durván csinálja, esetleg nem vagy eléggé felizgulva.
2011. júl. 26. 12:26
 7/26 Smartguy86 ***** válasza:
Ezzel vigyázz, mert olyan gátlásaid alakulhatnak ki a fájdalom miatt, ami megnehezíti majd az orgazmust is! A fájdalom nem normális, vagy a hüvelyed izmai szűkülnek össze és azért fáj, vagy a srác tolja túl mélyre, ahol már a méhszájad van és az fájhat. Tapasztald ki, hogy miért fáj!
2011. júl. 26. 12:31
 8/26 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a méhszájam fájna, a bent van, ez meg még az elején fáj.
2011. júl. 26. 12:35
 9/26 A kérdező kommentje:
Mit tegyek ellene?
2011. júl. 26. 12:36
 10/26 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Kérd meg a barátodat, hogy tovább nyaljon izgasson stb. Pl engem a barátom mindig megmaszíroz szex előtt amitől teljesen ellazulok. Mond meg ezt neki, hogy maszírozzon meg téged. Meg tovább nyaljon és ujjazzon téged. Amúgy meg szerintem ennek pszihés oka is van. hogy fáj. Mert tudod, hogy úgysem mész el a barátod meg utána abbahagyja amiután ő elélvezett. Ez így nagyon nem jó. Szerintem igenis hozd zavarba és mond el neki, hogy nem tetszik neked, hogy ilyen gyorsan elmegy és gyakoroljon kicsit, húzza tovább a masztizását 40-50 percre, ne az legyen, hogy 2-3 perc alatt kiveri. Te meg annyit tudsz ezellen tenni, hogy leszopod és vagy 2-3x elmegy szex előtt a barátod és ha megint felizgult sokkal tovább fogja bírni. Ja és azt is beszéld meg vele, hogy igenis csinálja neked tovább, miután ő elélvezett, mert marha nagy önzőség a részéről, hogy befejezi és alszik.. Simán tudja folytatni, ha akarja pár perc után, szóval igenis csinálja tovább, amíg te el nem mész! Ha meg nem hajlandó változni, akkor a későbbiekben teljesen el fog menni az önbizalmad. Szóval, ha nem változik szerintem hagyd ott a p.icsába és keress másik normális pasit.
2011. júl. 26. 13:03
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!