Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon létezhet, működhet egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon létezhet, működhet egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem két srácot, akik legjobb barátok. Egyszerre találkoztam velük és mind a kettő elég keményen rám hajtott, nekem meg egyformán tetszett mindkettő. Egy cseppet sem voltak féltékenyek egymásra, a két oldalamon ültek és egyszerre simogattak, csókolgatták a nyakam. Volt hogy lelépett az egyik egy kis időre, volt hogy a másik is, hogy külön külön is beszélgethessek velük. Tényleg nagyon testvériesen megoldották, egy csepp feszültséget sem éreztem közöttük. Azóta egyikükkel sokkal közelebbi viszonyba kerültem, a másik pedig "visszavonult". Valószínű, hogy össze is jövünk majd, de azóta is piszkálja a fantáziám, hogy milyen lenne, ha mindkettejükkel jóban lennék... akár egyszerre is. Van egy olyan érzésem, hogy akár még benne is lennének...tényleg nagyon vonzódom mindkettejükhöz, csak véletlenül alakult úgy, hogy egyikükkel kerültem közelebbi viszonyba, mert vele többet tudtam beszélgetni online, míg a másikkal csak akkor, ha személyesen találkozunk. Vajon létezik olyan hogy két pasi annyira jó barátja legyen egymásnak, hogy mindenféle feszültség nélkül osztozzanak a kiszemelt nőn?

Tudom, majd jönnek a válaszok, h mekkora krva vagyok... de ez az én egyéni szoc. problémám, a kérdésre válaszoljatok legyetek szívesek....

2011. júl. 25. 16:35
1 2 3 4
 31/35 Dottorre ***** válasza:

Azt valaki azért elmesélhetné, hogy a károgó emberek mi a fenének jönnek be egy ilyen topicba. Akinek nem tetszik a dolog, miért kommentel? Attól nem lesz jobb a kérdezőnek.

Én tartom magam ahhoz, hogy beszéld meg velük a dolgot, aztán reméljük úgy reagálnak ők is, ahogy kell. Abból egész életedre maradandó élményekkel gazdagodhatsz, az tuti :)

2011. júl. 26. 13:14
 32/35 megmondom ***** válasza:
Végre valaki értelmeset is tud kérdezni és még meg is tudja fogalmazni!Gratula.Kérdésedre válaszolva, ha úgy érzed, hogy meg bírod állni, hogy ne szeress beléjük,akkor hajrá!Nincs mit vesztened, ha tudod hol a határ szerelem és barátság között.Legalább két évig jól érzed magad. :)Remélem sikerül!
2011. júl. 26. 14:34
 33/35 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy ennyi értelmes és emberi hangvételű választ kapok majd... igazán felháborító vagy sértő válaszokat nem is kaptam, csak azt az egy szerencsétlent, aki még beszólni sem tudott rendesen. :) Hát le a kalappal, tényleg nem erre számítottam ismervén az itteni közhangulatot. Tényleg nagyon köszönöm mindenkinek, még a negatívabb, de kulturáltan megfogalmazott hozzászólásokat is...
2011. júl. 27. 00:45
 34/35 anonim ***** válasza:
Csak a ribanc0k szopnak néger fa.szt! És te nagy ri.banc vagy!
2011. júl. 30. 01:30
 35/35 A kérdező kommentje:
nagyon irigykedsz rájuk mi? :) nagy szerencsétlen lehetsz vagy 10 centis farokkal...
2011. júl. 30. 11:56
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!