Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon létezhet, működhet egy ilyen kapcsolat?
Nemrég megismertem két srácot, akik legjobb barátok. Egyszerre találkoztam velük és mind a kettő elég keményen rám hajtott, nekem meg egyformán tetszett mindkettő. Egy cseppet sem voltak féltékenyek egymásra, a két oldalamon ültek és egyszerre simogattak, csókolgatták a nyakam. Volt hogy lelépett az egyik egy kis időre, volt hogy a másik is, hogy külön külön is beszélgethessek velük. Tényleg nagyon testvériesen megoldották, egy csepp feszültséget sem éreztem közöttük. Azóta egyikükkel sokkal közelebbi viszonyba kerültem, a másik pedig "visszavonult". Valószínű, hogy össze is jövünk majd, de azóta is piszkálja a fantáziám, hogy milyen lenne, ha mindkettejükkel jóban lennék... akár egyszerre is. Van egy olyan érzésem, hogy akár még benne is lennének...tényleg nagyon vonzódom mindkettejükhöz, csak véletlenül alakult úgy, hogy egyikükkel kerültem közelebbi viszonyba, mert vele többet tudtam beszélgetni online, míg a másikkal csak akkor, ha személyesen találkozunk. Vajon létezik olyan hogy két pasi annyira jó barátja legyen egymásnak, hogy mindenféle feszültség nélkül osztozzanak a kiszemelt nőn?
Tudom, majd jönnek a válaszok, h mekkora krva vagyok... de ez az én egyéni szoc. problémám, a kérdésre válaszoljatok legyetek szívesek....

Hát ez elég szomorú, hogy négerekkel kavarsz.
Remélem, hogy nem kapsz el tőlük valami nemi betegséget!

Hagyjátok már, had csinálja, addig kell élvezni az ilyen helyzeteket amíg fiatal az ember:) Amíg pontosan tudja, hogy komoly dolog ebből nem lesz addig abszolut a magánügye, hogy belemegy-e egy ilyen mókába, vagy élete végéig bánja majd, hogy nem... :)
22F

Utolsó, biztos nem közös az esetünk , úgy látom, te tudsz magyarul :) És én nem csak egyszer voltam egy buliban velük, hanem már lassan két hónapja barátok vagyunk és napi szinten találkozunk...
ja, még valami...cseppet sem büdösek, mivel ismerik a szappant... a cigányok sem lennének azok, ha tisztálkodnának...

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!