Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon létezhet, működhet egy ilyen kapcsolat?
Nemrég megismertem két srácot, akik legjobb barátok. Egyszerre találkoztam velük és mind a kettő elég keményen rám hajtott, nekem meg egyformán tetszett mindkettő. Egy cseppet sem voltak féltékenyek egymásra, a két oldalamon ültek és egyszerre simogattak, csókolgatták a nyakam. Volt hogy lelépett az egyik egy kis időre, volt hogy a másik is, hogy külön külön is beszélgethessek velük. Tényleg nagyon testvériesen megoldották, egy csepp feszültséget sem éreztem közöttük. Azóta egyikükkel sokkal közelebbi viszonyba kerültem, a másik pedig "visszavonult". Valószínű, hogy össze is jövünk majd, de azóta is piszkálja a fantáziám, hogy milyen lenne, ha mindkettejükkel jóban lennék... akár egyszerre is. Van egy olyan érzésem, hogy akár még benne is lennének...tényleg nagyon vonzódom mindkettejükhöz, csak véletlenül alakult úgy, hogy egyikükkel kerültem közelebbi viszonyba, mert vele többet tudtam beszélgetni online, míg a másikkal csak akkor, ha személyesen találkozunk. Vajon létezik olyan hogy két pasi annyira jó barátja legyen egymásnak, hogy mindenféle feszültség nélkül osztozzanak a kiszemelt nőn?
Tudom, majd jönnek a válaszok, h mekkora krva vagyok... de ez az én egyéni szoc. problémám, a kérdésre válaszoljatok legyetek szívesek....
Na akkor szépen sorba:
16:47: fuh, most jól megmondtad ;)
16:52: azért írom körbe, mert ennyire nem egyszerű a helyzet, én nem csak dugni akarok velük, hanem minden mást is, tényleg nagyon jól érzem magam velük a szexen kívül is, és nem szeretném, ha ez lekorlátozódna csak szexre
16:53: a Pál utcai fiúkat én is elolvastam, a többibe bele sem kezdtem :D mégis magyar szakos vagyok az egyetemen :D

Kérdezd meg attól, amelyikkel jobb viszonyban lettél, hogy benne lenne -e , hogy a másikkal 3asban szexeljetek 1X, vagy úgy tartósabban. Jópár ilyen 3-as kapcsolatban "élő", állandó partnerrel szexelő triót ismerek, sok ember számára ez nem okoz lelki traumát. Ott kezdődik a probléma, ha az egyik féltékeny lesz a másikra. Ezért kell előbb a közelebbi sráccal megbeszélned, ha ő benne van, akkor mindkettőtöknek le kell ülni a 3.-al, megbeszélni a határokat, kinek mit szabad, mit nem. (Pl kettesben csak a hozzád közelebbivel szexelsz... vagy mész szabadidős programokra, a másik sráccal csak 3-asban...)
Az általam ismert kapcsolatokban ez így működik.

Persze hogy van ilyen. A környezetemben láttam rá példát. De azt jobb ha tudod, ,hogy ha hármasban nyomjátok, látják majd rajtad hogy ilyen kis k.rva vagy és azután értelmes kapcsolatot egyik sem akar majd veled. Az általam látott "hármasban" is ez volt, és mondta az egyik srác hogy amúgy 0-nak tartja a csajt, csak hát a hármas lehetőségét nem hagyta volna ki.
De nekem úgy tűnik hogy te nem problémázol büszkeségen meg tartáson, és hasonló dolgokon, szóval szerintem kérdezd meg őket, hogy mit szólnának hozzá.
22/L
Nekem sosem az volt a fontos, hogy mit teszek, hanem az, hogy kivel... ha valakit közel érzek magamhoz, ha valakiről úgy érzem, megérdemel, annak bármit megteszek, és azzal bármit élvezek... viszont pl. egy vadidegennel, aki nem jelent nekem semmit, még csak csókolózni sincs gusztusom egy buliban, akármennyire tetszik... én ilyen csodabogár vagyok
ezeket a srácokat imádom, és úgy érzem, ők sem csak egy puncit látnak bennem, hanem szeretnek velem lenni... sajnos komoly kapcsolatot nem tudnék velük tervezni egyébként sem, mert csak vendégeskednek magyarországon, és 2 év múlva eltűnnek az életemből... kicsit tartok is tőle, nehogy beleszeressek valamelyikbe, mert akkor az kemény lesz

"csak vendégeskednek magyarországon, és 2 év múlva eltűnnek az életemből"
Négerekről van szó?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!