Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jó csaj vagyok? (info lenn)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó csaj vagyok? (info lenn)

Figyelt kérdés

173 magas, 55 kiló, közepes feszes mell, formás fenék. Hajlékony vagyok, majdnem kockahas, ami szerintem a tánctól lehet (hiphop). mellig érő szőke haj barna szem, sokan mondják h szép arc. imádok motorozni, és táncolni..

Nem tartom magam jócsajnak.. sőtt eléggé problémás vagyok emiatt h rondának tartom magam. Viszont egy csomó srácnak kellek. Leírás alapján jó csaj vagyok?

2011. júl. 24. 23:30
 131/144 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

Tessék. Válaszolhatnátok is rá, örülnék... :D

2011. júl. 25. 17:53
 132/144 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok,nem féltékenységből,de nem tetszel annyira.

Nem vagy csúnya, én átlagosnak mondanálak.

2011. júl. 25. 18:38
 133/144 anonim ***** válasza:
meg így elég hamis képet kapsz,mert ha egy szál bugyiba kirakom magam nyilván engem is és mást is így imádnának:D
2011. júl. 25. 18:39
 134/144 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor válaszolok:)Először is igazad volt, tényleg szép vagy:P Másodszor meg, én megmondom őszintén, hogy fogalmam nincs, hogy a rövid haj mennyire állna jól neked, de az biztos, hogy ez a hosszú nagyon jól áll:)

2011. júl. 25. 19:39
 135/144 anonim ***** válasza:
Hoppá:D Rossz helyre írtam...
2011. júl. 25. 19:40
 136/144 anonim ***** válasza:

ma 19:39

Köszönöm. :) Bár nem konkrétan azt állítottam, hogy szép vagyok, csak hogy szerintem a kérdezőnél szebb arcom van.

Nem baj, most még egy dbig úgysem vágatom le. :D

2011. júl. 25. 20:29
 137/144 anonim ***** válasza:
54%

Nem,a kérdező lány sem egy utolérhetetlen gyönyörűség(nem csúnya persze),de te sokkal csúnyább vagy a nagy orroddal és a ékony száddal.

A kérdező olyan 6-7 pont lenne 10-ből(hosszú hajjal még több is),te pedig olyan 3.

2011. júl. 25. 20:35
 138/144 anonim ***** válasza:

ma 20:35

Na, pont erről beszéltünk eddig. ;)

2011. júl. 25. 20:46
 139/144 anonim ***** válasza:
Amúgy igazad van, én is néztem már képeken csomószor, hogy olyan mintha tök nagy orrom lenne, és cérna szám, pedig élőben nem olyan... Nem is mondta még soha senki ezeket, pedig körülöttem néhány ember, aki az arcomba mondja a dolgokat... Most ezen így elgondolkodtam. :) Ettől függetlenül a véleményed elfogadom, mást úgysem tehetek. :D:D
2011. júl. 25. 21:12
 140/144 anonim ***** válasza:
Kinek a pap, kinek a papné. Már tegnap írásba foglaltuk a dolgot...:P
2011. júl. 25. 21:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!