Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó csaj vagyok? (info lenn)
173 magas, 55 kiló, közepes feszes mell, formás fenék. Hajlékony vagyok, majdnem kockahas, ami szerintem a tánctól lehet (hiphop). mellig érő szőke haj barna szem, sokan mondják h szép arc. imádok motorozni, és táncolni..
Nem tartom magam jócsajnak.. sőtt eléggé problémás vagyok emiatt h rondának tartom magam. Viszont egy csomó srácnak kellek. Leírás alapján jó csaj vagyok?
ma 12:47!
Na megint itt vagy?:D Bölcsek vagyunk, de nagyon:P
"Nem tartom magam egy világszépének, de én igenis szebb vagyok, mint ez a lány"
Ezt írtad korábban:D Hát akkor te egy istennő vagy:P
ma 12:49
Hát nincs jobb dolgom, már nyújtottam is meg minden. Most azon gondolkodom, mi lehet a neve annak a sál szerű anyagnak, amit nyújtáshoz szoktak használni... Kéne nekem egy olyan, nem tudja valaki? :D
Lehet, hogy ízlésficamom van, és csak én tetszem magamnak jobban. Pedig én sem vagyok teljesen elégedett magammal. Egyszer én is írtam ki egy kérdést, amiben van rólam kép, de én csak azt kérdeztem, jól állna-e a rövid haj... Keresd meg ha gondolod. xD
A második 23:34-es válaszoló vagyok
Megnéztem a képeket, szép vagy, de fontos, hogy lelkileg is legalább ennyire szép légy. :)
ma 15:06!
Na széééép, keressem meg:D Kerestem, kerestem, de nem találtam:( Pontosíts egy kicsit:D Mert most már muszáj látnom:P
ma 12:49
Hehe. :D Nem erre, de lehet ez is megtenné. Azért köszi. :D
Jó lenne, ha ki tudnám emelni azt a kérdésem, mert még mindég érdekelne, bár megszavazták, hogy ne vágassam le a hajam. :D Legyen olyan kedves, hogy belinkelem? :D
ma 17:43!
Igen, legyél olyan kedves, hogy belinkeled:P Elhúztad előttem a mézesmadzagot, most meg képes lennél cserben hagyni?:D:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!