Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó csaj vagyok? (info lenn)
173 magas, 55 kiló, közepes feszes mell, formás fenék. Hajlékony vagyok, majdnem kockahas, ami szerintem a tánctól lehet (hiphop). mellig érő szőke haj barna szem, sokan mondják h szép arc. imádok motorozni, és táncolni..
Nem tartom magam jócsajnak.. sőtt eléggé problémás vagyok emiatt h rondának tartom magam. Viszont egy csomó srácnak kellek. Leírás alapján jó csaj vagyok?
ma 00:20!
Nézd, mindenkinek más az ízlése. Lehet, hogy nekem meg te nem tetszenél, hiába tartod magadat szebbnek. Különbözőek vagyunk és így jó ez a világ.:)
Igyvan mindenki különbözik :) amugy nekem is az arcom nem tetszik valamiért. :D
És semmi probléma nincs abban hogy megmondja a véleményét hiszen pontosan ezt kértem :) és köszi a kritikát is :D
ma 00:22!
Te meg bújj el a kávéddal:D Csak teát fog csinálni:P
ma 00:23
Én is ezt mondom, és direkt írtam úgy, hogy nem tetszik és nem úgy, hogy nem szép. :D Nem is csúnya, ez tény, de NEKEM nem szép. Lehet más tőlem megijed tőle meg elájul, hogy milyen szép, ez így van rendjén. Csak azt nem szeretem, amikor letámadnak, mert nem értek egyet... :)
Ennyi. A véleményre voltam kiváncsi :D van akinek tetszem van akinek nem :D
Tea is meg kávé ne vitatkozzatok na :P
Azért küldtem utánna képet mert mindenki azt kért. :)
ma 00:25!
Letámadtalak? Ha így történt, elnézést. De, hogy a fordítottját is leírjam, lehet, hogy álmaim nője vagy:P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!