Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó csaj vagyok? (info lenn)
Figyelt kérdés
173 magas, 55 kiló, közepes feszes mell, formás fenék. Hajlékony vagyok, majdnem kockahas, ami szerintem a tánctól lehet (hiphop). mellig érő szőke haj barna szem, sokan mondják h szép arc. imádok motorozni, és táncolni..
Nem tartom magam jócsajnak.. sőtt eléggé problémás vagyok emiatt h rondának tartom magam. Viszont egy csomó srácnak kellek. Leírás alapján jó csaj vagyok?
2011. júl. 24. 23:30
42/144 anonim válasza:
lécci, írj nekem csak, egy karaktert legalább, hogy utána tudjak válaszolni 19f
44/144 anonim válasza:
Skacok, nem párt keres!:D Csak kíváncsi volt a véleményünkre...:)
45/144 anonim válasza:
sok b*zi rinyál h "nem teszik az arod".... bezzeg ha a seggét odanyomná a csöppnyi faszotokhoz más lenne a vélemény ;) :D
47/144 anonim válasza:
na tessék, kellett neked ide felrakni a képeid, most a sok kretén, aki nem mer élőben csajozni és folyton erre az oldalra jár h mindenféle csajok képeire csorgassa a nyálát és verje a f@szát, nem fog békénhagyni...:D
48/144 anonim válasza:
majd 200 válasz után talán leállnak xd
50/144 anonim válasza:
én egyáltalán nem akarok tőle semmit, pl azért mert kitudja, hogy hol lakik és elérhetetlen. Ennél jobb indok nem is kell. Kettő neten nem csajozok. Ha akarok akkor elmegyek itthonról és kész. De megismerni azért szívesen megismerném.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!