Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Magányos felhasználók! Amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos felhasználók! Amikor maszturbálással vezetitek le az ingereiteket, nem gondoltak arra, h milyen megalázó ez? Miközben a párkapcsolatban élő ismerőseitek/barátaitok jókat szeretkeznek, addig ti otthon próbáljátok magatokat "lenyugtatni".

Figyelt kérdés
Én is egyedül vagyok, és egyre jobban zavar az, h amíg a haverjaim akár minden nap szexelhetnek, addig én itthon, egyedül kínlódok.
2011. júl. 24. 23:27
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Én úgy vettem észre, h társkeresésnél az ún. "marketing" csak másodlagos, az egyedüli fontos tényező az, h szerencsés legyél. Igen, a szerencsén múlik a legtöbb, szerintem. És ez a legdühítőbb az egészben. Tudom, h ennyi rinyálás után ez nagyon nehezen hihető, de az életben én sem vagyok egy besavanyodott p*cs, van humorom, és kb.: mindenről e lehet velem beszélgetni, közvetlen vagyok, mégis mindig elutasít mindenki.
2011. júl. 25. 20:27
 22/24 anonim ***** válasza:

Megalázó, nem megalázó. Most ez van. XD

Engem is sokszor elutasítanak, de nem azért, mert rossz pasi vagyok, csak mert "jó barát vagy, most nem akarok kapcsolatot"(de másnapra már van pasija)...blabla.

Majd valamikor összejön valami és akkor azzal lesz valami bajom. XD

2011. júl. 26. 20:55
 23/24 anonim ***** válasza:

Ebben az állapotban a szexuális frusztráció zavar, amit nem tudok hatékonyan enyhíteni maszturbálással. Agresszívebbé és morcosabbá tesz engem, és nehéz ezt az energiát pozitív mederbe terelni.

Megjegyzem az sokkal rosszabb, ha a partnerrel nem passzolunk szexuálisan, pedig szeretném.

Változás viszont tényleg csak akkor szokott jönni, ha átbillen valami, és már nem érdekel.

2011. júl. 26. 21:39
 24/24 anonim ***** válasza:

De igen, sokszor gondolok ilyenre. Pl. ma is, mivel szombat este van. A legrosszabb, hogy bár nagyon kívánom, pont emiatt próbálom halogatni, hogy kiverjem, vagy igyekszem minél kevesebbszer csinálni, talán így nem fáj annyira.

Ellenségemnek sem kívánom ezt az érzést.

2012. nov. 10. 18:29
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!