Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Magányos felhasználók! Amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos felhasználók! Amikor maszturbálással vezetitek le az ingereiteket, nem gondoltak arra, h milyen megalázó ez? Miközben a párkapcsolatban élő ismerőseitek/barátaitok jókat szeretkeznek, addig ti otthon próbáljátok magatokat "lenyugtatni".

Figyelt kérdés
Én is egyedül vagyok, és egyre jobban zavar az, h amíg a haverjaim akár minden nap szexelhetnek, addig én itthon, egyedül kínlódok.
2011. júl. 24. 23:27
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Elég nehezen hiszem el, hogy maradéktalanul boldog tud lenni akárki is magányosan. És a legjobb az, amikor a párkapcsolatban élők arról osztják az észt, h ők milyen jól meglennének egyedül is.
2011. júl. 25. 01:25
 12/24 anonim ***** válasza:

Mint már említettem, nem várhatod el mástól, hogy boldoggá tegyen. Különben elvárások hadát állítod elé, hogy ezt és ezt és ezt meg kell tennie, különben te nem vagy boldog vele. Ez nem kapcsolat, ez kapcsolatfüggőség.

A kedvedért hozzáteszem: egyedülálló vagyok.

2011. júl. 25. 01:55
 13/24 anonim ***** válasza:
50%

Írok valamit, amivel nem leszek túl népszerű, de igaz.

Nekem volt feleségem, együtt éltem korábban 3 nővel (külön-külön időben, nem egyszerre). Nagyon szerettem a szexet, mégis jobb egyedül elintézni.

Miért?

1. közben arra gondolok, amire akarok

2. közben olyan nőket nézhetek, amire csak vágyom (filmen)

3. addig tart, amíg akarom

4. ha megvolt, akkor utána nem kell beszélgetni, előtte nem kell fizetni

Lásd a jó oldalát!

Nekem vasárnap este egy nagyon kedves 27 éves ismerős nő (szuper teste van) felajánlotta, hogy mielőtt elutazna, átjönne hozzám. Nyíltan megmondta mit szeretne. Tudod átgondoltam és azt mondtam neki, hogy "ma nagyon jó szexet szeretnék, ne gyere, esetleg máskor". Tényleg jobb volt egyedül csinálni, mint mással, nem bántam meg :-)

2011. júl. 25. 03:42
 14/24 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Tiszteltben tartom a véleményedet, ez a Te álláspontod. Mégis, kb olyan, mintha én okoskodnék arról, h nem is olyan rossz dolog éhezni, miközben minden nap van meleg étel az asztalomon. Jobb a sex egyedül? Ezt kötve hiszem! Pláne egy olyan valakitől, aki megengedheti magának, h csak úgy félretolja a kínálkozó hölgyeket.

Akkor is így gondolkodnál, ha magányos lennél már évek óta?

2011. júl. 25. 03:51
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha örökké csak ebben az ördögi körben forogsz, akkor tuti soha nem is lesz senkid. Mit gondolsz, hány nőnek kellene egy önsajnáltató ember? Hát megmondom: senkinek (kivéve a domia stílusúakat). Tudom, bennem is ez volt a legnagyobb hiba. Ideje kilépned ebből a szerepből, és cselekedned. Változtass magadon, amit tudsz, kezdj csajozni, valamit csinálj, mert így tényleg csak a f@szverés marad, meg az egyre nagyobb önsajnálat. Amíg azt sugárzod magadból, hogy "de rossz is nekem, szerencsétlen nyomi lúzer vagyok, aki senkinek se kell", addig tényleg nem is kellesz senkinek. Saját magad alatt vágod a fát, ezt észre kell venned. Te döntesz, hogy mit akarsz: egy életre elásni magad az önsajnáltatás mocsarában, örökre társ nélkül maradva, vagy lépsz valamit a saját érdekedben. Sajnálom, ha durva voltam, de ez az igazság. Neked kell mindezt belátnod, és neked kell elég erőt gyűjtened ahhoz, hogy változtass. Nem lesz könnyű, de nem is teljesíthetetlen dolog.
2011. júl. 25. 10:03
 16/24 anonim ***** válasza:

03:42

Azért ez a hozzáállás sem semmi.

Nem tudom, hogy rossz nőkkel találkoztál, vagy szimplán benned van-e a hiba. Vagy mindkettő :P

2011. júl. 25. 10:12
 17/24 A kérdező kommentje:

A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:03

Igazad van, nekem kell tennem az ellen, h ne legyek csődtömeg. Csak éppen már elegem van abból, h akárhogy teperek, soha nem jön össze semmi. Belefáradtam az állandó visszautasításokba, és abba, hogy utána mindig egyedül maradok a bánatommal.

2011. júl. 25. 15:21
 18/24 anonim ***** válasza:
Tudom, milyen érzés ez a helyzet, és tudom, milyen érzés magadra maradni. Nyilván elvesztetted a hited, úgy pedig még nehezebb kilábalni. Nézd, senkinek nem megy egyszerűen a párkeresés, engem is mindig elutasítottak. Az a baj, hogy nagyon rágörcsölsz erre az egészre, és ez sugárzik belőled (plusz az, hogy "nekem semmi nem sikerül, lúzer vagyok, kövezzetek meg" stb.). Persze, persze, nem könnyű, de ha rágörcsölsz, még nehezebb lesz. Így tényleg kialakul egy ördögi kör, amiből már elég nehéz kiszabadulni. Ehelyett inkább gondolkozz azon, hogy vajon miért utasítanak el a lányok, ne görcsölj feleslegesen mindenfélén, és próbálj meg kötetlenül ismerkedni. Először csak az ismerősi körödben, biztosan vannak ott lányok is, akik révén újabb lányokat ismerhetsz meg. Beszélgess velük, csak úgy, tét nélkül. Nem kell azonnal a potenciális zsákmányt látnod bennük, mert akkor megint rá fogsz görcsölni arra, hogy meghódítsd őket. Figyelj oda a visszajelzésekre, és egy idő után meglátod, hogy nem is vagy te olyan szerencsétlen, és hogy a lányok egy része is kedveli a társaságodat. Fontos még az önbizalomépítés, és hogy ezt tudd sugározni magadból. Aztán végül jöhet a "marketing": tudnod kell "eladni" magad. Nem kell nagydumás hantázónak lenned, elég, ha van humorod, ha önmagad adod, és ha nem vagy kuka. Fokról fokra meg tudsz változni, de ez kemény meló. De a legelső lépés az, hogy tudj egymagadban is boldog és kiegyensúlyozott lenni. Ha ez nem megy, akkor sz@rt se fog érni egy párkapcsolat, bárkivel jössz is össze, mert egy normális kapcsolatban egyensúly van, és mindkét fél is kiegyensúlyozott belül. Egyébként még csak annyit tennék hozzá a végére, hogy egy ideje már feldolgoztam azt, hogy esetleg életem végéig egyedül maradok, azóta nem is görcsölök feleslegesen olyasmin, hogy nekem feltétlenül találnom kell valakit. Majd alakul a dolog, ha meg nem, akkor így jártam. Előbb-utóbb úgyis eljutsz arra a pontra, amikor nem lesz számodra frusztráló az, hogy neked pillanatnyilag csak a recska van.
2011. júl. 25. 19:11
 19/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

De azért az, h pl.: mi, akik nem vagyunk csúnyábbak vagy hülyébbek az átlagnál, egyedül maradunk, míg mások egy napot nem töltenek egyedül, szóval ez olyan igazságtalan.

2011. júl. 25. 20:09
 20/24 anonim ***** válasza:
Persze, hogy igazságtalan az élet, de ezeknek az embereknek a sikeressége is azt mutatja, hogy ők sokkal jobban tudják eladni magukat, és végső soron ez a lényeg.
2011. júl. 25. 20:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!