Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos felhasználók! Amikor maszturbálással vezetitek le az ingereiteket, nem gondoltak arra, h milyen megalázó ez? Miközben a párkapcsolatban élő ismerőseitek/barátaitok jókat szeretkeznek, addig ti otthon próbáljátok magatokat "lenyugtatni".
Mint már említettem, nem várhatod el mástól, hogy boldoggá tegyen. Különben elvárások hadát állítod elé, hogy ezt és ezt és ezt meg kell tennie, különben te nem vagy boldog vele. Ez nem kapcsolat, ez kapcsolatfüggőség.
A kedvedért hozzáteszem: egyedülálló vagyok.
Írok valamit, amivel nem leszek túl népszerű, de igaz.
Nekem volt feleségem, együtt éltem korábban 3 nővel (külön-külön időben, nem egyszerre). Nagyon szerettem a szexet, mégis jobb egyedül elintézni.
Miért?
1. közben arra gondolok, amire akarok
2. közben olyan nőket nézhetek, amire csak vágyom (filmen)
3. addig tart, amíg akarom
4. ha megvolt, akkor utána nem kell beszélgetni, előtte nem kell fizetni
Lásd a jó oldalát!
Nekem vasárnap este egy nagyon kedves 27 éves ismerős nő (szuper teste van) felajánlotta, hogy mielőtt elutazna, átjönne hozzám. Nyíltan megmondta mit szeretne. Tudod átgondoltam és azt mondtam neki, hogy "ma nagyon jó szexet szeretnék, ne gyere, esetleg máskor". Tényleg jobb volt egyedül csinálni, mint mással, nem bántam meg :-)
Kedves Utolsó!
Tiszteltben tartom a véleményedet, ez a Te álláspontod. Mégis, kb olyan, mintha én okoskodnék arról, h nem is olyan rossz dolog éhezni, miközben minden nap van meleg étel az asztalomon. Jobb a sex egyedül? Ezt kötve hiszem! Pláne egy olyan valakitől, aki megengedheti magának, h csak úgy félretolja a kínálkozó hölgyeket.
Akkor is így gondolkodnál, ha magányos lennél már évek óta?
03:42
Azért ez a hozzáállás sem semmi.
Nem tudom, hogy rossz nőkkel találkoztál, vagy szimplán benned van-e a hiba. Vagy mindkettő :P
A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:03
Igazad van, nekem kell tennem az ellen, h ne legyek csődtömeg. Csak éppen már elegem van abból, h akárhogy teperek, soha nem jön össze semmi. Belefáradtam az állandó visszautasításokba, és abba, hogy utána mindig egyedül maradok a bánatommal.
Köszönöm a tanácsokat!
De azért az, h pl.: mi, akik nem vagyunk csúnyábbak vagy hülyébbek az átlagnál, egyedül maradunk, míg mások egy napot nem töltenek egyedül, szóval ez olyan igazságtalan.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!