Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Magányos felhasználók! Amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos felhasználók! Amikor maszturbálással vezetitek le az ingereiteket, nem gondoltak arra, h milyen megalázó ez? Miközben a párkapcsolatban élő ismerőseitek/barátaitok jókat szeretkeznek, addig ti otthon próbáljátok magatokat "lenyugtatni".

Figyelt kérdés
Én is egyedül vagyok, és egyre jobban zavar az, h amíg a haverjaim akár minden nap szexelhetnek, addig én itthon, egyedül kínlódok.
2011. júl. 24. 23:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Eléggé XD
2011. júl. 24. 23:28
 2/24 anonim ***** válasza:
az a fokozás, ha megpróbálsz változtatni ezen, de nem jön össze, így kezdődhet újra a rántás
2011. júl. 24. 23:34
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem megalázó nekem is volt már csajom akkor meg a haverok mondhatták volna,hogy megalázó nekik hogy nincs.Most nekik van nekem nincs,majd lesz.
2011. júl. 24. 23:48
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért, megalázó hogy nem eszel minden nap kaviárt, nem laksz palotában, nem te vagy a miniszterelnök, nem vagy milliárdos, nem vagy híres énekes, stb...??

Kb. ennyire nem látom értelmét a kérdésnek.

2011. júl. 24. 23:54
 5/24 A kérdező kommentje:
Azért, mert a sex a felnőtt egészséges ember számára a kiteljesedés. Akinek nincs nemi élete, az bizony csak félember, kár szépíteni.
2011. júl. 24. 23:56
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de normális ember szex nélkül is ki tud teljesedni. Régen rossz lenne, ha erre lenne hozzá szükségem.
2011. júl. 24. 23:59
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

én nem foglalkozom vele. mindenki éli a saját életét másoktól függetlenül. ha egy haverom szeretkezik a csajával, hát istenem egészségükre, de annak mi köze ahoz, hogy én élek-e nemi életet vagy nem?

szóval a válaszom: nem

18/f

2011. júl. 25. 00:01
 8/24 A kérdező kommentje:
És milyen értelemben tud kiteljesedni? El tudja végezni a munkáját, meg tud főzni egy ebédet, meg tud írni egy könyvet? Hidd el, én is próbálok így élni (sexmentesen, a hobbijaimra koncentrálva), de mindig csak arra lyukadok ki, h én egy magányos vesztes vagyok, és azok a cimboráim élnek teljes életet, akik párkapcsolatban élnek.
2011. júl. 25. 00:03
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen ne lyukadj ki oda. Honnan tudod, hogy ők teljes életet élnek? Csak mert van szex? Hány olyan kapcsolatról olvasni itt, ahol van szex, de egy rakás kaka az egész?

Ezen kívül én nem szeretném, ha valaki attól teljesedne ki, hogy szexelhet velem. És nem szeretnék attól kiteljesedni, mert van kivel szexelni. Nemár! Ez kb. olyan, mint a másiktól várni, hogy boldoggá tegyen.

2011. júl. 25. 00:15
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne hargudj már de aki tisztasági fogadalmat tesz mert szent kötelékbe lép és egész hátralevő életében tartózkodik a szextől az is ki tud teljesedni.

Sőtt talán teljesebb életet él mint sokan mások akik halmozzák az élvezeteket.

Ilyen butaságot ne írj.

2011. júl. 25. 00:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!