Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos felhasználók! Amikor maszturbálással vezetitek le az ingereiteket, nem gondoltak arra, h milyen megalázó ez? Miközben a párkapcsolatban élő ismerőseitek/barátaitok jókat szeretkeznek, addig ti otthon próbáljátok magatokat "lenyugtatni".
Miért, megalázó hogy nem eszel minden nap kaviárt, nem laksz palotában, nem te vagy a miniszterelnök, nem vagy milliárdos, nem vagy híres énekes, stb...??
Kb. ennyire nem látom értelmét a kérdésnek.
én nem foglalkozom vele. mindenki éli a saját életét másoktól függetlenül. ha egy haverom szeretkezik a csajával, hát istenem egészségükre, de annak mi köze ahoz, hogy én élek-e nemi életet vagy nem?
szóval a válaszom: nem
18/f
Egyszerűen ne lyukadj ki oda. Honnan tudod, hogy ők teljes életet élnek? Csak mert van szex? Hány olyan kapcsolatról olvasni itt, ahol van szex, de egy rakás kaka az egész?
Ezen kívül én nem szeretném, ha valaki attól teljesedne ki, hogy szexelhet velem. És nem szeretnék attól kiteljesedni, mert van kivel szexelni. Nemár! Ez kb. olyan, mint a másiktól várni, hogy boldoggá tegyen.
Ne hargudj már de aki tisztasági fogadalmat tesz mert szent kötelékbe lép és egész hátralevő életében tartózkodik a szextől az is ki tud teljesedni.
Sőtt talán teljesebb életet él mint sokan mások akik halmozzák az élvezeteket.
Ilyen butaságot ne írj.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!