Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy ha a férfiak fekszenek le minnél több lánnyal akkor az menő, de ha a nők fekszenek le minnél több fiúval akkor az már k**va?
15:50
Le lett ez már írva kétszer csak ebben a kérdésben, a többi 85297312szor meg a többiben, sőt, ide még az is le lett írva, hogy mekkora idióta, aki ezt írja, de csakazértis benyögi.
Erre már nem tudok mit mondani. Hihetetlen...
Azért mert egy férfinak udvarolnia kell, harcolni a nőért így minél több nőt tud meghódítani annál ügyesebb.Egy nő viszont nem cssinál semmit, csak ül a seggén és odatartja annak aki a legjobban bejön neki, odaadja magát, ezért minél több férfival volt az azt jelenti, hogy nem ügyes mivel rosszul választott férfit és átvágták tehát hülye, ri*anc.
21f
"mivel rosszul választott férfit és átvágták tehát hülye, ri*anc."
Nemv etted még észre, hogy mi válogatunk közűletek? Én pl. csaka jó pasikat válogatom meg, az alacsony, csúnya, nyomorékokat elküldöm a p.csába. a kis naív még mindig azt hiszi, hogy az ő érdeme, h felszedett egy csajt, de ha tudná hány csaj használta ki. Bár ez majd csak akkor fog leesnmi neki, ha komolyan kapcsolatot akar, és ugyanígy fogják átbäszni a kis tini fejétxD Aztán meg írogathat facebookon, h most mivan?:D úgy se válaszolunk:P
20:14 jó nagy ri*anc vagy te is, te nem választasz senkit mert GYÁVA VAGY odamenni hozzá akkor mi a választás?
A férfi választ titeket, sóvároghatsz te bárki után ha oda sem megy hozzád mert a barátnőd szebb.
20:55
te meg egy buta r*banc vagy
aki meg nem megy oda hozzád és neked tetszik azt nem mondod?:D:D
Mert más lányt választ helyetted, mert ő jobb nem ilyen flegma nagyképű beképzelt hanem tud normálisan beszélni nőhöz méltóan.
Azzal meg, hogy iylen hangnemben beszélsz és felháborodsz pont azt bizonyítod, hogy nincs sikered a férfiakkal, ha lenne nem írnál így.
20:58 hidd el, nincs problémám a férfiakkal, csak épp próbálom elmagyarázni neked, miért sem kéne annyira büszkénkek lenned, hogy a sok ronda nőt megb@sztad:) De ha te arra büszke vagy, akkor gratulálok, én ettől még ugyanúgy élem sikerekben és férfiakban gazdag életemet:) na puszi (jah és mellesleg ez a taktika sosem jött be ezen az oldalon, hogyha már ész érveket nem tud vki felhozni és fordított taktikával megpróbálja besározni a msáikat, vagy h.lyeségeket állít róla, mint pl. hogy hozzám senki sem jön ode). Csak szólok, mint kívülálló, h ezt rohadt szánalmas duma, és szerintem változtatnod kéne, mert így nem sok siekreed lesz:)
Ui.: Az meg,h nagyképűnek tűnük, csak az odlal sajátossága, anoním oldalon nem fogom türtőztetni magam. Élőbe meg én vagyok a megtestesül angyal, a kedvesség, kívülről pedig a szerénység, és igen, tökéletesen működik ;) na tanuljál még egy kicsit, hogyha nem akarsz ilyen tesze-toszi fatökű lenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!