Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van az hogy ha a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy ha a férfiak fekszenek le minnél több lánnyal akkor az menő, de ha a nők fekszenek le minnél több fiúval akkor az már k**va?

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 13:09
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
48%
mert akármilyen ronda is vagy biztos akad olyan aki megdugna..fordítva már más a helyzet.
2011. júl. 24. 13:40
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ez már az 50000 ilyen kérdés. Amúgy sztem egyik sem jobb a másiknál, de a csajok szokták azt mondani kisebb a szexéhségük, kisebb a libidójuk stb stb. Van egy csaj ismerősöm akivel megvitattam ezt a kérdést és azt mondta telesen öszintén hogy ő ritkán szokott masztizmi, még én fiúként minden nap. Szóval erről ennyit. Szoval szerintem egyértelmű akinek jobban kell a szex az többet fogja csinálni. De ezt nem mentségek gondoltam. Ez olyan mint a kajálás kövér többet kajál mint egy vékony, neki sem mentség hogy azért kajál ennyit mert kövér de mégis így van.

A másik, hogy mégis a férfi csak bedugja és kész. A láy réséről meg mégis a testébe kell bedugni a dolgot és nekem azért ez más. De ez csak az én véleményem

2011. júl. 24. 13:44
 13/33 anonim ***** válasza:
29%

AZ ÖSSZES ROSSZ VÁLASZ!

Nincs itt semmiféle evolúcióban betöltött szerep! A nő és a faszik sem monogámak! A nők is lehetnek több férfibe szerelmesek, lehet több párkapcsolatuk!

Mindez miért alakult ki? Elmondom, de csak egyszer!

A faszik önzőek s mindig is ki akarták sajátítani a nőket. Ha a nő ellenállt, megalázták! Ennyi!

Nézd meg az állatvilágban nincs qrva! A nőstény macskámon 3 hím is volt és nem lett qrva! Az ember is azzal szexel akivel akar, az ő baja!

Egyáltalán nem menő ha egy faszi qrva, mert nem lesz jó férj, nem tudja betölteni a családban a példamutató apaszerepet, az igazi férfi erkölcsös és van tartása és a nők is jobban szeretik az ésszel élő férfiakat, mint az ostoba ösztönlény faszikat akik csak szexre jók, vagy még arra sem!

Állítólag a legrosszabbak az ágyban a ribanc pasik. Ezt tudtátok?

Csak a pasik között menő ez a dolog, mert ők azt hiszik, hogy ez nekik megjár. Miközben nem. Mivel egy igazi férfinak pont az a jele, ha felelősségteljes, erkölcsös, becsületes és nem a farka után megy mint egy ostoba csődör.

Azért volt régebben ez az igazságtalan kettős mérce, mert a faszik uralkodtak a nőkön és elnyomták őket lelkestől-testestől, miközben ők ölhettek, lophattak, verekedhettek, csalhattak, részegeskedhettek, káromkodhattak.

Sajnos ez még mindig az igazságtalan múltból maradt vissza.

Miközben a nők is ugyanúgy szexelhetnének, nincs abban semmi, csak ugye az embernek (nő+férfi) azért van értelme (állítólag homo sapiens?) hogy ne csak a nemi ösztönei vezéreljék, hanem az észérv is.

Ha igazán belegondolsz a lényeg az, hogy a faszik mindig is uralkodtak, alázták a nőket ha valami nem úgy volt ahogy nekik tetszik.

A mai nők már nem annyira befolyásolhatóak (bár van aki így is lábtörlőt hülyét csinál magából) de azért jól odapörkölnek a pasiknak:D persze ez nem tetszik az egojuknak, de ez van:D

Pasik le az egoval!!! Ezt tudom csak mondani!

Mindenki a saját szarát eszi meg amit csinált.

2011. júl. 24. 13:49
 14/33 napietus ***** válasza:
100%

Miért van az, hogy ezt minden nap megkérdezitek? Kereső fogalma? Nem rémlik?

a tesztoszteron arra készteti a hímnemű egyedeket, hogy minél több nősténnyel párosodjanak, mert annál több utódot hozhatnak létre. viszont egy nőstény hiába párosodik több hímmel, nem lesz több utódja attól, mint amennyire az adott faj egy vemhesülés alatt képes.

eddig a biológiai része. emberek meg azért vagyunk, hogy felülkerekedjünk ezen. nekem is volt olyan pasim, aki nagy nőcsábász volt, egy percig sem vettem komolyan. nyilván ha egy ilyen lány van, azt se veszi a fiúja ha esze van komolyan, hanem arra használja, amire való (ahogy én azt a pasit). nincs ezzel a viselkedéssel sem gond tehát, amíg a másik nem tagjai helyükön kezelik az ilyeneket.

2011. júl. 24. 14:06
 15/33 anonim ***** válasza:
41%
Nem mind1?? úgyis mindenki mindenkivel lefekszik nem???
2011. júl. 24. 14:21
 16/33 anonim ***** válasza:
0%

"a tesztoszteron arra készteti a hímnemű egyedeket, hogy minél több nősténnyel párosodjanak "

xD Ha tudnád ezzel mekkora marhaságot mondtál, érdenéd mirt röhögtem fél órán át:D:D

Mellesleg a nőknek is ugyanakkora vagy még nagyobb a libidójuk,d e ők annál okosabbak és kultúráltabbak, mint hogy férfimód lealacsonyítsák magukat és mindenkivel k.rjanak. Mi ésszel csináljuk úgy, h a férfiak észre sem veszik és behálóztuk őket. Erre a férfiak nem képesek, mert buták

2011. júl. 24. 15:07
 17/33 napietus ***** válasza:
46%
nem hülyeség. egy film is volt róla a Spektrumon, de utána is nézhetsz. mondjuk gondolom, odáig nem terjed az IQ, ezért csináltak róla viszonylag egyszerűen érthető filmet is. ha tájékozottabb lennél, tudnád, hogy ez szinte minden emlősnél így van a szarvasoktól az oroszlánokig.
2011. júl. 24. 15:14
 18/33 anonim ***** válasza:
0%
:D gondoltam, h más érvet nem tudsz felhozni. Mindenki ezena z oldalon, aki nem tud vmit rátukmálni másra, mert nincs egy normális érve sem, egyből az IQ-t kezdni elővenni:D Közlöm, h biológus vagyok, és egy kicsit jobban értek ehhez, mint te. Jah és mellesleg, ne higyj már el mindent, amit a tv-ben hallasz, mert belőled meg a hasonlókból lesznek az olyan idősek, akik egész nap azokat az ezotériás meg betelefonálós műsorokat nézik, és elszórják az összes nyugdíjukat. buta vagy, de talán még kinövöd
2011. júl. 24. 15:43
 19/33 anonim ***** válasza:
42%
egy kulcs ami minden zárat kinyit az tök jó nem......és egy zár amit minden kulcs kinyit..hát az sz..r
2011. júl. 24. 15:50
 20/33 anonim ***** válasza:
15:50 huhh ez iszonyat jó.. Uhh
2011. júl. 24. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!