Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál otthon mesztelenül lenni?

előző nem mesélsz el eggyet-kettőt?naaaolyan unalmas ez a nyári szünet.
16/F

ma 09:48! igen, vaklóban unalmas ez a nyári szünet, már meghalok unalmamba. szóval vegyük rá hogy meséljen xD
Mesélj még nekünk, drága gyermekünk! :D

Na jó, de csak egyet!xD
Kb. másfél éve történt, egy annyira nem poénos eset!
Meztelenül feltápászkodtam az ágyból reggel, és elfelejtettem, hogy festik kívülről a "ház" falát, annyira kómában voltam. Mentem kávét csinálni, de még ekkor sem vettem észre, hogy a munkások ott csüngenek az ablakban....Kikerekedett szemmel, néztek rám én pedig vissza!xD Mire észbe kaptam és behúztam a sötétítőt, kb. 5-en lógtak az ablakom előtt! :D
Megjegyezték milyen jó lenne, minden délelőtt itt festegetni... :)
Azóta minden ébredés után jóóól körülnézek, mielőtt kávét csinálok! :D

hát ez jó volt.nem akarok telhetetlen lenni,ez az egy is valami,de ha ez nem poénos annyira(lehet csak neked nem)akkor milyen lehet az amelyik már szerinted is az.
am hány éves,vagy?(több kérdés nem lesz)
16/F
ma 09:48-voltam

köszi.kicsit feldobtad a napomat.jó volt.
16/F

Hát, persze!
Csak azt nem értem, hogy ennek mi köze a szexualitás kérdéscsoportjához. Ha az embernek melege van, levetkőzik, és ezzel nem zavar másokat, akkor ez rendben van.
- mellesleg:
(Alsógatyában, bugyiban aludni, nagyon egészségtelen, nem higiénikus és meglehetősen igénytelen.)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!