Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoktál otthon mesztelenül lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktál otthon mesztelenül lenni?

Figyelt kérdés
A fürdésen kivül és amikor egyedül vagy otthon.Szeretsz így lenni? kort és nemet is
2011. júl. 24. 13:09
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
igen
2011. júl. 24. 13:12
 2/33 anonim ***** válasza:
Igen, sőt csak úgy tudok aludni! (36F)
2011. júl. 24. 13:13
 3/33 anonim ***** válasza:
Igen. 29N
2011. júl. 24. 13:14
 4/33 anonim ***** válasza:

Valszeg igen, nem tudom, mi az a "mesz", de tudtommal nekem nincs olyan, így egyfolytában mesztelenül vagyok...

Ha a meztelenkedésre vagy kíváncsi, akkor azt tudom mondani, hogy igen, ha egyedül vagyok otthon, akkor általában nincs rajtam semmi. Na jó, főzéshez felveszek egy kötényt :)

29/f

2011. júl. 24. 16:45
 5/33 anonim ***** válasza:
Igen szoktam.Szeretek is így, mikor hazajövök a munkából és egyedül vagyok, vagy a gyerekeimmel olyan jó levetkőzni végre.A férjem sűrűn van távol azért nem írtam de ő közömbösen viseli. 36L
2011. júl. 24. 17:32
 6/33 anonim ***** válasza:

Igen főleg nyáron szeretek itthon így lebzselni.

14L

2011. júl. 24. 17:34
 7/33 anonim ***** válasza:

igen szoktam amikor egyedül vagyok itthon..szoval igy család elött nem.

de mondjuk amikor a barátomnál vagyok akkoris ugy kisidöket. 14\L

2011. aug. 7. 22:59
 8/33 anonim ***** válasza:
Persze hogy szoktam, mikor fürdök.
2011. aug. 7. 23:01
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

nekem egy csajszi mesélte hogy mikor nincs otthon az anyja akkor meztelenül flangál,csak nem tudom hogy ha valaki mittudomén postás vagy egy szomszéd becsönget valami csip csup ügy miatt akkor van az előszobában egy vészfürdőköppeny? vagy mi ennek a módja?

Nálunk öcsém csinált meghökkentő dolgokat e téren.

volt hogy kijött a fürdőből és tökpucéran(értsd ezalatt h még a törölközővel is a haját törölgette és nem azt takarta amit kellett volna)járta végig a lakást mert nem találta a papucsát(18körüli srácot képzeljetek el).ráadásul épp ezen az estén a nővérem aktuális pasija jött pofavizitre amolyan bemutatkozóestre ismerkedni a családunkkal..................

2011. aug. 7. 23:05
 10/33 anonim ***** válasza:

én nem szeretek ,mert undorodok magamtól :(

21 F

2011. aug. 7. 23:20
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!