Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál otthon mesztelenül lenni?
Valszeg igen, nem tudom, mi az a "mesz", de tudtommal nekem nincs olyan, így egyfolytában mesztelenül vagyok...
Ha a meztelenkedésre vagy kíváncsi, akkor azt tudom mondani, hogy igen, ha egyedül vagyok otthon, akkor általában nincs rajtam semmi. Na jó, főzéshez felveszek egy kötényt :)
29/f
Igen főleg nyáron szeretek itthon így lebzselni.
14L
igen szoktam amikor egyedül vagyok itthon..szoval igy család elött nem.
de mondjuk amikor a barátomnál vagyok akkoris ugy kisidöket. 14\L
nekem egy csajszi mesélte hogy mikor nincs otthon az anyja akkor meztelenül flangál,csak nem tudom hogy ha valaki mittudomén postás vagy egy szomszéd becsönget valami csip csup ügy miatt akkor van az előszobában egy vészfürdőköppeny? vagy mi ennek a módja?
Nálunk öcsém csinált meghökkentő dolgokat e téren.
volt hogy kijött a fürdőből és tökpucéran(értsd ezalatt h még a törölközővel is a haját törölgette és nem azt takarta amit kellett volna)járta végig a lakást mert nem találta a papucsát(18körüli srácot képzeljetek el).ráadásul épp ezen az estén a nővérem aktuális pasija jött pofavizitre amolyan bemutatkozóestre ismerkedni a családunkkal..................
én nem szeretek ,mert undorodok magamtól :(
21 F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!