Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoktál otthon mesztelenül lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktál otthon mesztelenül lenni?

Figyelt kérdés
A fürdésen kivül és amikor egyedül vagy otthon.Szeretsz így lenni? kort és nemet is
2011. júl. 24. 13:09
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:

Én ha megtehetném, mindig meztelen lennék! Ha nincs itthon senki akkor mindig meztelen vagyok, sőt aludni is ruha nélkül szoktam! Fenomenális érzés! :D

18/F

2011. aug. 7. 23:24
 12/33 anonim ***** válasza:
én ha nem megyek sehova,akkor melltartóba és bugyiba vagyok itthon.
2011. aug. 7. 23:25
 13/33 anonim ***** válasza:

Szoktam és most is meztelen vagyok!

:D

29F

2011. aug. 7. 23:27
 14/33 anonim ***** válasza:

én sose szoktam:D bár mindig van itthon valaki de ha van olyan ritka alkalom hogy nincsenek akkor se vagyok meztelenxD valahogy nem vonz a dolog:D

16L

2011. aug. 7. 23:33
 15/33 anonim válasza:

23:24-es hozzászóló: szólj ha nem lesz otthon senki ;)

én szívesen megnéznélek meztelenül :* 16/L

2011. aug. 8. 00:00
 16/33 anonim ***** válasza:
Otthon egyedül, nyáron, egy lenge ruhában bugyi nélkül szoktam ellenni. Így nagyon kényelmes, és jobb, mint meztelenül. Pl nem szeretek meztelenül leülni mert félek, hogy fertőzésem lesz valami kis piszoktól.
2011. aug. 8. 01:48
 17/33 anonim ***** válasza:

néha szoktam meztelenkedni, fürdés után gépezek még kicsit meztelenül, vagy ilyesmi...

de aludni sosem aludtam még meztelenül, legalább egy alsónadrágot felveszek.

22/F

2011. aug. 8. 05:21
 18/33 anonim ***** válasza:
Időnként alvás közben vagyok meztelen, de azt se mindig. Attól függ, hogy mennyi fok van az éccaka. 19/F
2011. aug. 8. 07:44
 19/33 anonim válasza:
igen
2011. aug. 8. 08:45
 20/33 anonim ***** válasza:

Egy szál melltartóban vagyok ebben a pillanatban is!XD

Aludni is, csak meztelenül tudok! :D

23:05 Ha jön a postás, vagy hittérítő (XDDD), egy pólót kapok magamra, meg egy rövid nacit, és már kész is! Nem jön rá soha, hogy nincs rajtam bugyi! :D

Panelban lakunk, és a negyediken, így van időm öltözködni! xDDDDDDDD Általában mire felérnek eltelik 3-5 perc is! ;D

Persze ezzel van pár vicces történetem! :))))

2011. aug. 8. 09:37
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!