Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány sráccal szexeltetek már?
ebből:
hány szűz?
egy éjszakás?
csak orál?
anál?
külföldi?
sokkal fiatalabb? hány évvel?
sokkal idősebb? hány évvel?
életkort is írjatok!
Elozo hozzaszolasomnal arra ertettem,hogy nem kezdemenyezek,hogy nem szedek fel senkit,nem kezdemenyezek ismerkedest.
Akivel mar ismejuk egymast,azzal viszont kezdemenyezem a szexet.
Persze hogy igénylem:-)
Tök egyszerű: most egy ideje nincs kivel. 30 fölött ha dolgozol, nem mindig találsz új partnert. Persze többnyire van legalább szexkapcsolatom, mert eléggé bejövök a pasiknak, de most éppen nincs. Van ilyen is, sajnos:-):-)
Ertem.Szerintem nem kell aggodnod,ha bejossz a pasiknak es latjak rajtad,hogy nem veted meg a jo szexet,akkor vonzani fogod oket.
A pasik megerzik ezt egy non,foleg,ha erzekien viselkedsz mindig es olyan jeleket kuldesz felejuk,amivel levagjak,hogy szabad a palya.
A munkahelyeden nincs lehetoseged ismerkedni vagy a kollegak kozul nem vonzodsz senkihez?
Összesen 6
szűz: 0
1 éjszakás: 1
csak orál: 0
anál: 0
külföldi: 0
sokkal fiatalabb: 0
sokkal idősebb nem volt, max 6 évvel volt idősebb a pasi
24/N
össz: 1
szűz: 0
egy éjszakás: 0
csak orál: 6
anál, külföldi:
18/L
Hány sráccal szexeltetek már? 2
hány szűz? 2
egy éjszakás? 0
csak orál? 0
anál? 0
külföldi? 0
első velem egyidős volt. 16 évesek voltunk mindketten
második 21 éves volt én akkor 17
19L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!