Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, hány sráccal szexeltet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hány sráccal szexeltetek már?

Figyelt kérdés

ebből:

hány szűz?

egy éjszakás?

csak orál?

anál?

külföldi?

sokkal fiatalabb? hány évvel?

sokkal idősebb? hány évvel?

életkort is írjatok!

2011. júl. 24. 00:37
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
6, egy volt szűz, egy se volt egy éjszakás vagy csak orál, anál, mind teljes szex, és tartósabb, 4 külföldi (külföldön élek), egyikük volt 10 évvel idősebb, a többi korombeli. 23L
2013. jan. 9. 22:11
 42/60 anonim ***** válasza:

Ikább itt írok: nem, nem voltak különösebben exytrémek, leszámítva hogy az utosó mint kiderült 22 éves volt:-)

Igazából kb hármat leszámítva mind jó volt. De értelem szerint a 15 évvel ezelőttiekre már kissé halványabban emlékszem.

A legjobb a nagy szerelmeimmel volt

2013. jan. 9. 22:15
 43/60 A kérdező kommentje:

22 éves, az komoly;)

hogy jött össze? mennyivel bírja jobban, mint egy korodbeli?

2013. jan. 9. 22:20
 44/60 anonim ***** válasza:

Véletlenül:-) Nem tudtam hogy 22, fölhazudta 29 -re.

Jó volt vele, de nem feltétlenül jobb mint egy korombelivel. Azért az én korombeli pasik még jól bírják:-)

2013. jan. 9. 23:03
 45/60 Kittike.e ***** válasza:

0

0

1

0

0

0

10,7

18/L

2013. jan. 26. 22:21
 46/60 anonim ***** válasza:

ossz:28

szuz:0

egy ejszaka:5

csak oral:2

csak anal:0

kulfoldi:2

fiatalabb:2 evvel-2 srac

sokkal idosebb:szinte az osszes partner minimum 10 evvel volt idosebb,maximum:29 evvel idosebb

amit kihagytal:

szexkapcsolat vagy tobbszori alkalom:21 ferfi

19L

2013. febr. 20. 16:08
 47/60 anonim ***** válasza:

Nem kritika, de 19 évesen azért a huszonvalahány pasi az derék:-)

Megkérdezhetem, egyébként mivel foglalkozol? Tanulsz? Vgy hol szeded össze őket?

Nyugi, csak isígy vagyok:-)

2013. febr. 21. 23:10
 48/60 anonim ***** válasza:

Mar lassan 20 eves leszek.

Egyetemre jarok,dolgozom mellette.

Vilag eletemben szexfuggo voltam.

Idegenekkel soha nem fekszem le.

Egyejszakas kaland is csak elvetve van rendezvenyeken,kirandulason,stb.

Munkahelyen,suliban,ismerosokkel vannak szexkapcsolataim.

Napi tobbszori szexet igenylek.

Nem felszedem oket,meg soha nem kezdemenyeztem pasinal,mindig ok kezdemenyeznek.

Allitolag eros a szexualis kisugarzasom.

2013. febr. 22. 01:46
 49/60 anonim ***** válasza:

Kicsit irígy vagyok:-)

(Én vagyok aki kérdezte mit csinálsz stb.)

2013. febr. 22. 15:08
 50/60 anonim ***** válasza:

Mire vagy irigy kicsit?:)

A partnerek szamara vagy a szexfuggosegre?

Annyi hatulutoje azert van,hogy parkapcsolatban elni eselytelen,mert egy ferfivel sem talalkoztam meg,aki hasonlo igenyekkel rendelkezik a szexben.Aki meg ezt allitotta magarol,az mind egytol egyig atvert,es csalodas volt.Ugyhogy mar nem hiszek senkinek,aki azt allitja magarol,hogy neki is hasonlo mertekuek az igenyei.

Es az is,hogy soha nem ereztem meg olyat,hogy teljesen kielegultem,es azt sem,hogy mar nem kivanom a szexet.

Allandoan kivanom,es igenylem a szexualis ingereket,szex elott,kozben es utan is,hiaba elvezek el barmennyiszer egymas utan,nem eleg semmi.

Meg az is,hogy a szabadidom nagy reszet a szex es a maszti koti le,ha nem csinalnam,beleorulnek,es nem tudnek a kotelessegeimre koncentralni.

Es mindent a szexbe folytok.Lehet barmilyen a hangulatom,lehetek kipihent vagy kimerult,akkor is igenylem.

Amennyire tudom probalom visszafogni ezt,es massal is foglalkozni,lekotni a figyelmem.

Ha nem vagyok indiszkret,akkor miert nem szexelsz,ha igenyled?

2013. febr. 22. 15:52
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!