Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány sráccal szexeltetek már?
ebből:
hány szűz?
egy éjszakás?
csak orál?
anál?
külföldi?
sokkal fiatalabb? hány évvel?
sokkal idősebb? hány évvel?
életkort is írjatok!

össz: 2
szűz:o
egy éjszakás: 0
csak orál: olyan nem volt hogy CSAK orál
anál:1
sokkal fiatalabb:0
sokkal idősebb: első barátom 4 évvel volt idősebb(amikor összejöttünk ő 20 én 16), mostani párom, vagyis a férjem 9 évvel idősebb nálam(mikor összejöttünk én 19 voltam ő meg 28)
24/L

előző vagyok, bocsi azt kihagytam hogy az első barátom magyar volt, de a férjem félig magyar félig osztrák, de Ausztriában élt, megismerkedésünkkor rokon látogatáson volt itthon. Szóval Ő számíthat külföldinek, és akkor az 1.
(amúgy néhány lány válaszán nagyon elcsodálkoztam, főleg az egy éjszakások számán :O, mintha kicsit könnyű vérűek lennének a lányok manapság)
19L:
2vel szex.
1 szűz(22 éves volt a barátom akkor)
1: a második az egy éjszakás, végülis ismertük egymást és barátnője van, de ennyi volt, csak egy. Most terveződik a második alkalom, de ezt le fogom fújni én, mivel:
1. utolsó alkalomról lenne szó és hát én utálom az ilyen utolsó szexet/csókot tudatosan tenni
2. Januárban lesz az esküvője és a párja babát is vár.
Csak orál nem volt senkivel.
Anál nem volt.
Külföldi sem.
Fiatalabb sem volt.
Idősebb ez az utóbbi, aki 30. életévét fogja tölteni.

Azért meglepődtem egyeseknek jó sok ember volt mát korához képest :O
szűz: 1
egy éjszakás: 0
csak orál: a csak orál és más nem akkor 0
anál: 0
külföldi: 0
sokkal fiatalabb: fél évvel
sokkal idősebb: 0
18/L

Helló, 16 éves lány vagyok, és mindegyik több mint 10.
Szeretek hímezni és kertészkedni :D

Nos, én 35 éves vagyok, és maradjunk annyiban, hogy nem merem megmondni az össz számot.
Bár, ha belegondolok, ha minden olyan évben amikor nem volt senkim becsúszott 1-2 kapcsolat kezdemény... így már nem is olyan sok, ha a koromat nézzük...
Mindegy, inkább megkívélem az ifjúság idegeit:-)

Hát, összesen 33 körül,... (csak orál nem volt)
De újra mondom, ez 17 és 35 év között azért összejön ám, még évi 1-2 vel számolva is:-)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!