Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék ilyen bi srácot?
szóval fiúval sose járnék, párkapcsolatba se lennék vele soha, romantikázás meg ilyen köcsögös dolgok nem éredekelnek, vizont jólenne valaki akivel kúrhatok időnként...
nyílván emellet lehetne barátnőm is, titokban zajlana a dolog, na hol találnék olyan bi-t aki belemenne ilyenbe? meleget nem akarok, mert valahogy nem bírom a melegeket, tehát aki CSAK fiúval...
19F
LOL:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
te beteg vagy ember:D:D
Én is bi vagyok de azért ilyenekben nemtom hogy benne lennék-e, hiszen azért csajjal nem kéne ilyet csinálni- Milyen gáz már azt mondani, hogy a pasim fiúval csalt:S
Bár ha adonisz vagy :P De ne csinálj ilyet a barátnőddel ha nem muszáj
20/F
Még nővel is elég undirító megcsalni barátnődet, de hogy
férfival!!
Undorodok tőled fújjj....
00.16-os vagyok
vannak bisexek is. mondjuk tényleg a többség búza. azokért én sem vagyok oda. :D de amúgy ez is egy lehetőség, hogy kiírtad ide. látom páran már jelentkeztek. :D ha nem találsz senkit, akkor felőlem dughatunk :DDD 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!