Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találhatnék ilyen bi srácot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék ilyen bi srácot?

Figyelt kérdés

szóval fiúval sose járnék, párkapcsolatba se lennék vele soha, romantikázás meg ilyen köcsögös dolgok nem éredekelnek, vizont jólenne valaki akivel kúrhatok időnként...

nyílván emellet lehetne barátnőm is, titokban zajlana a dolog, na hol találnék olyan bi-t aki belemenne ilyenbe? meleget nem akarok, mert valahogy nem bírom a melegeket, tehát aki CSAK fiúval...

19F

2011. júl. 24. 00:23
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
szerintem is társkeresőn. pl randi.gay.hu-n vagy hasonló oldalakon. :D gondolom meleg bárba nem mennél (én se) szal akkor kb ennyi. :D vagy ismerettségi körben. vagy itasd le valamelyik haverodat és dugd meg. :D
2011. júl. 26. 00:16
 22/43 A kérdező kommentje:
:DD... de ilyen gay oldalakon csak bu.zik vannak, nem ?
2011. júl. 26. 00:28
 23/43 anonim ***** válasza:
0%
De te is az vagy te retek!
2011. júl. 26. 00:34
 24/43 A kérdező kommentje:
már megint te itt vagy?!
2011. júl. 26. 00:43
 25/43 A kérdező kommentje:
mínusz te
2011. júl. 26. 00:43
 26/43 anonim válasza:
10%
Előszöris... nagyon sajnálom a szüleidet.... Másodszor, ha undorodsz a buz.iktól, akkor miért akarsz egy pasival kef.élni? Az ugyanúgy buz.iság.... Az nem tesz semmit, hogy + ezek mellet lesz egy lány, és vele adatod ki magad heteronak (márha nem vállalod fel h bi vagy) Döntsd el, fiú vagy lány.... Külön-külön... Egyszerre ne akard a kettőt... Egyébként meg ne csodálkozz, hogy ilyet írkálnak neked... Emberszámra venni se lehet téged....
2011. júl. 26. 01:01
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

leköcsögözitek a srácot, pedig nem is ismeritek. Mi van, ha bizonytalan, és a mostani barátnőjét szereti, de valami mégis hiányzik neki. Utálni kell ezért? Szerintem nem. És mi lenne, ha összejönnék a két fiú egy lány felállásban, amit azért néhány lány bizonyára elviselne, csak a legtöbbnek a pasija erről hallani sem akar (ellenben a két lány egy fiú felállást szinte mind preferálja).

Szóval szerintem a srác nem alapból elítelendő.

2011. júl. 26. 01:13
 28/43 A kérdező kommentje:

1 miért ne akarhatnám egyszerre a kettőt?! dupla élvezet

2 nem csodálkozom.

2011. júl. 26. 01:14
 29/43 anonim válasza:

hallod ha van csajod akkor miert akarsz fiut?

en nem szertnek fiut de megse nincs csajom

en nem mondok rolad semmi rosszat rolad mert nemismerllek

de ha mesz diszkoba buliba ezt sose kerdezt senkitol mert tutira megvernek foleg ha skinhedek mert ma a bulikban eleg sok van ...en nem vagyok az

pl : ha en lennek a csajod batya en kivenném a 6mm-s flovert es hagynemongyam mit tenénk

összesen csak annyit doncsd el fiut vagy lanyt akarsz

mert ha mind2 tutira rabaszol

na tovabbi szep napot

2011. júl. 26. 01:26
 30/43 anonim válasza:

01:01

Vagyok

Hát ha neked az dupla élvezet, hogy egyszer egy farok himbálózik körülötted, utána meg egy vaginát "tömködsz" akkor gratulálok....

2011. júl. 26. 01:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!