Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék ilyen bi srácot?
Figyelt kérdés
szóval fiúval sose járnék, párkapcsolatba se lennék vele soha, romantikázás meg ilyen köcsögös dolgok nem éredekelnek, vizont jólenne valaki akivel kúrhatok időnként...
nyílván emellet lehetne barátnőm is, titokban zajlana a dolog, na hol találnék olyan bi-t aki belemenne ilyenbe? meleget nem akarok, mert valahogy nem bírom a melegeket, tehát aki CSAK fiúval...
19F
2011. júl. 24. 00:23
2/43 anonim válasza:
Már előre sajnálom a barátnődet, hogy egy ilyen köcsögnek lesz a párja...
3/43 anonim válasza:
"És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok." (3Móz20;13)
4/43 A kérdező kommentje:
köszi atyám.
2011. júl. 24. 00:30
6/43 A kérdező kommentje:
még nem is láttál
...de amúgy nem azt kértem, hogy elemezzetek ki. :)
Válaszok gyülekezzetek!
2011. júl. 24. 00:40
7/43 anonim válasza:
Most komolyan, takarodjál már innen a halál f@szára!
8/43 A kérdező kommentje:
Most komolyan, a "válaszok gyülekezzetek!"-et normális válaszokra értettem.
2011. júl. 24. 00:51
9/43 anonim válasza:
Ezek a válaszok:D
Ezért szeretlek én tikteket:D
10/43 anonim válasza:
mond meg a barátnődnek hogy b*zi vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!