Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek fair, hogy en...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fair, hogy en mindig szopok, de o sosem nyal ki engem?

Figyelt kérdés
3eve vagyunk egyutt. O ezalatt kb 3x nyalt ki en pedig mindig leszoptam. Ha nem csinaltam megsertodott manapsag annyibol all a szex,hogy elvarja h csinaljam, az ujjaival szenved a puncimnal valamit es elelvez. Ha en nem megyek el szrik ra elmegy aludni vagy gepezni. Ennyi ido utan kezdem unni. Szeretni szeretem,de akkor is sza.rul esik..ti mit tennetek?
2011. júl. 23. 21:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a megoldás: tedd ki, mint macskát sz@rni!
2011. júl. 23. 22:06
 22/28 anonim válasza:

Ne törődj vele többet, dobd szerintem. Ezek után nem igen van miről beszélni :S

22/F

2011. júl. 23. 22:08
 23/28 anonim ***** válasza:

az nem lehet,hogy kellemetlen illatod van odalenn?

mondjuk a zuhany alatt sem lehetne rávenni?

ne haragudj a feltételezésért!

egyébként én nem szeretem az orális szexet kapni,de a barátom mindíg erősködik,mert így érzi igazságosnak:D

2011. júl. 23. 22:17
 24/28 anonim ***** válasza:

Van még valami!

Ha puncimosóval mosod a puncid, és kinyalnak után az hasmenést okoz!

Nem lehet hogy megy után a pasi hasa, és ezért nem akar nyalni?

Ez nem vicc, olyan vegyszerek vannak benne, amitől megy a pocak!

Nem lehet teljesen lemosni...sajnos.

2011. júl. 23. 22:22
 25/28 anonim válasza:
Nálunk pont forditva volt. Szex elött mindig kinyaltam viszont ö is csak 1-2-szer szopott le, de nem is érdekelt mert tudtam hogy nem szereti azt csinálni és engem se igen érdekelt, és imádtam nyalni neki.:D Csak sajna másfél év után elhagyott. :(
2011. júl. 24. 00:04
 26/28 anonim ***** válasza:
És amúgy egyébként az életben is ilyen bunkó? Vagy akkor kedves és segítőkész, csak az ágyban jön rá ez az lustaság vagy önzőség?
2011. júl. 24. 00:05
 27/28 A kérdező kommentje:

zuhanyzóban sem akarja..:D

amúgy egy nem törődöm lusta pasi. arra is lusta,hogy a kertbe kimenjen velem levegőzni..sehová nem akar velem eljönni.:/ egész nap a gép előtt ül.

ha nem készitek neki kaját akkor nem eszik egész nap..

2011. júl. 24. 14:11
 28/28 anonim válasza:
Akkor azt mihamarabb hagyd ott, bármennyire is fog fájni neked!
2011. júl. 24. 23:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!