Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fair, hogy en mindig szopok, de o sosem nyal ki engem?
Figyelt kérdés
3eve vagyunk egyutt. O ezalatt kb 3x nyalt ki en pedig mindig leszoptam. Ha nem csinaltam megsertodott manapsag annyibol all a szex,hogy elvarja h csinaljam, az ujjaival szenved a puncimnal valamit es elelvez. Ha en nem megyek el szrik ra elmegy aludni vagy gepezni. Ennyi ido utan kezdem unni. Szeretni szeretem,de akkor is sza.rul esik..ti mit tennetek?2011. júl. 23. 21:46
11/28 anonim válasza:
Neked ilyen "Al Bundy" forma lehet a párod:D:D
12/28 anonim válasza:
Talán megunta a kapcsolatot :S Szerintem ideje más irányba nézni :S Ha igazán szeretett volna, sztem többet nyalt volna, csak hogy láthassa az arcodon az örömöt, amit ezzel szerezhet.
22/F
13/28 anonim válasza:
Komolyan egyre butábbak a mai lányok és ezt ne vedd sértésnek:D Egyszerűen csak kihasznál mert jól esik neki ha leszopod...Itt szerelemről szó nincsen:D Miért nem hagyod ott?
15/28 anonim válasza:
Hé, ez alap, hogy a barátnőmnek örömöt okozzak! Ha az kell nyalok! Mi értelme szexelni, ha csak az egyik fél élvezi?!
Tényleg jobb lenne hagyni a tagot!
Majd más jól kinyal, aki szeret és megbecsül téged!
21F
16/28 A kérdező kommentje:
Megunta? Ennyi erovel vegig unta a kapcsolatot,mert az elejetol kezdve ilyen volt..:D
2011. júl. 23. 22:01
17/28 anonim válasza:
Nincs valami betegsége?
Nem érte valami trauma?
esetleg?
18/28 anonim válasza:
Akkor az elejétől kezdve kihasznál... és ez téged is minősít.
19/28 A kérdező kommentje:
Dehogy erte egyszeruen csakk onzo fa.sz.
2011. júl. 23. 22:03
20/28 A kérdező kommentje:
Az elejen meg tul nagy volt nalam a rozsaszin kod es nem erdekelt..de mostmar zavar.
2011. júl. 23. 22:04
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!