Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek fair, hogy en...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fair, hogy en mindig szopok, de o sosem nyal ki engem?

Figyelt kérdés
3eve vagyunk egyutt. O ezalatt kb 3x nyalt ki en pedig mindig leszoptam. Ha nem csinaltam megsertodott manapsag annyibol all a szex,hogy elvarja h csinaljam, az ujjaival szenved a puncimnal valamit es elelvez. Ha en nem megyek el szrik ra elmegy aludni vagy gepezni. Ennyi ido utan kezdem unni. Szeretni szeretem,de akkor is sza.rul esik..ti mit tennetek?
2011. júl. 23. 21:46
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
65%
100% hogy nem szeret téged, csak kihasznál. Én otthagynám, akárhogy is fáj. Csak szexre kellesz neki.
2011. júl. 23. 21:48
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
ezt amit most velünk közöltél közöld vele is,hozzátéve hogy elvárod hogy ő is próbálja a maxot nyújtani neked,mert te nem a szolgája vagy h te mindent megtegyél neki ő meg semmit neked...közöld h nincsen szex amíg nem képes megemberelni magát :D
2011. júl. 23. 21:49
 3/28 anonim ***** válasza:

tudja,hogy szeretnéd?

ha igen és mégsem teszi az marha nagy bunkóság.

alap,hogy kölcsönösnek kell lennie.ráadásul még másba sem figyel rád.én dobnám.

2011. júl. 23. 21:50
 4/28 anonim ***** válasza:
57%
Otthagynám, nekem is volt ilyen(ekk)el dolgom:) Aztán te is találsz olyat, aki veled foglalkozik. Nekem is sikerült:)
2011. júl. 23. 21:50
 5/28 anonim ***** válasza:

1. Mondd el neki is ezt, így ahogy nekünk. Lehet javul a helyzet, de kétlem.

2. Hagyd ott.

2011. júl. 23. 21:52
 6/28 anonim ***** válasza:
Nem szeret téged, csak "kielégítő gépnek" tart.
2011. júl. 23. 21:52
 7/28 A kérdező kommentje:
Mondtam neki,hogy masoknal ilyenekert van a megcsalas,erre-akkor te biztos csalsz engem. Elkezdtem vele veszekedni,hogy megis minek nez a szolgajanak erre-lehet akkor massal is jarnod...
2011. júl. 23. 21:53
 8/28 anonim ***** válasza:
35%
Egy igazi FÉRFI a barátod, becsüld meg...:D:D:D:D
2011. júl. 23. 21:53
 9/28 A kérdező kommentje:
Mar miota mondom,hogy akarom..mindig van kifogasa. Ha megemlitem neki,hogy na nyalassal kezdjuk akkor hirtelen nem is akarja az egeszer es elmegy aludni.
2011. júl. 23. 21:54
 10/28 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Hagyd ott a pasid, egy igazi bunkó.
2011. júl. 23. 21:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!