Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » MIT TEGYEK? FONTOS! A barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIT TEGYEK? FONTOS! A barátom kitalálta hogy vegyünk be egy lányt 3. nak =/ De én nem nagyon örlök neki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
.Én vettem el a barátom szüzességét és kitalálta hogy vegyünk be egy lányt 3.nak. Én nem nagyon örülök az ötletnek. Mert hogy ő azt még nem próbálta és szeretné kipróbálni és úgy hogy a csaj meg én elkezdjük egymást kényeztetni és hogy ő bekapcsolódik. Azt szeretném hogy neki jó legyen de én nem örülök hogy ez megfordult a fejében. 8hónapja élünk szexuális életet.
2011. júl. 23. 10:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ribancnak hívnának az emberek.... Ez a válasz tükrözi a barátod értelmi színvonalát... Mond meg neki, hogy nem érdekel még ha hivatásos prostinak is tartanának, te akkor is szeretnéd két pasival!!! És mellékesen a megkérdezném tőle, mért is gondolnának bármit erről az emberek?:D Ha pedig nemet mond, akkor a helyedben nagyon kiakadnék, hogy tőlem elvárja, hogy elviseljek még egy lányt, de ő a helyzet visszáját érted nem tenné meg...
2011. júl. 26. 10:49
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj bele semmiképp se!! Kényszerből semmi értelme... egy kapcsolat amúgy is 2 emberre tartozik nem pedig 3ra! Ezzel meg hogy azt mondta hogy téged akkor ribancnak tartanának, mindent elárult... hogy kb mire és mennyire tart téged... keress jobbat!
2011. júl. 26. 12:05
 23/26 Dottorre ***** válasza:
Én nem feltétlenül értek egyet azzal, amit a többiek mondanak. Egy kapcsolatban nagyon fontos, hogy egymásnak elmondjuk a vágyainkat. A barátod épp ezt tette, ami szerintem egy jó kapcsolat ismérve lehet. Viszont ha valamit te nem akarsz, akkor azt el kell neki mondani, és ezt el kell fogadnia. Ha nem tudja elfogadni, akkor tényleg jobb, ha szakítotok, mert ebből csak később problémák lesznek. Ha viszont egy kategórikus "nem"-et fel tud fogni, akkor én nem látok semmi olyat, amiért szakítanotok kéne.
2011. júl. 26. 13:46
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy harmadik fél bevonása tönkretehet egy kapcsolatot... Ki akarná azt nézni, hogy a pasiját egy másik nő kényezteti... :S Képzeld el, hogy egy másik nő lovagol a párod farkán mindketten élvezik... gondolj bele mit éreznél... Szerintem ez nem fér bele a szerelembe... Megkíván és megkap egy másik nőt ez a bizalmat porrá zúzza..

Ha az én páromhoz hozzáérne egy másik nő előbb tépem meg minthg szájon csókoljam és együtt szopjunk. Ki van zárva nálam az ilyesmi pedig nem vagyok prűd vagy bármi ilyesmi én is imádom a szexet, de az csak a páromra és rám tartoznak...

2011. júl. 26. 13:56
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, csak a baj h túlságosan szeretem ahhoz hogy szakítsak vele. Inkább hallgatom amit mond de nem szakítok vele szerintem...
2011. júl. 26. 15:46
 26/26 anonim ***** válasza:
Akkor meg is érdemled a sorsod.
2011. júl. 26. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!