Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » MIT TEGYEK? FONTOS! A barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIT TEGYEK? FONTOS! A barátom kitalálta hogy vegyünk be egy lányt 3. nak =/ De én nem nagyon örlök neki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
.Én vettem el a barátom szüzességét és kitalálta hogy vegyünk be egy lányt 3.nak. Én nem nagyon örülök az ötletnek. Mert hogy ő azt még nem próbálta és szeretné kipróbálni és úgy hogy a csaj meg én elkezdjük egymást kényeztetni és hogy ő bekapcsolódik. Azt szeretném hogy neki jó legyen de én nem örülök hogy ez megfordult a fejében. 8hónapja élünk szexuális életet.
2011. júl. 23. 10:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond neki, hogy kipróbálnád hármasban, de csak, ha a harmadik személy pasi lenne. Kíváncsi vagyok, hogy mit szólna.
2011. júl. 23. 13:45
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt javaslom, hogy ajánld fel neki hogy a harmadik legyen egy pasi. Kezdjék egymást kényeztetni orálisan, majd a másik pasi egy kicsit megdugja hátulról és utána te is bekapcsolódsz.

Amúgy ha 8 hónap után már ezzel kell feldobni a kapcsolatotokat (mert 20 év hűséges házasság után nem csodálom hogy megfordul egy és más az ember fejében), akkor mit akar esetleg 5 év múlva, hogy izgalmas legyen az együttlétetek?

2011. júl. 23. 21:23
 13/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, feldobtam neki hogy a 3. pasi legyen és arra azt mondta hogy az nem olyan mert akkor engem ribancnak hívnának az emberek.
2011. júl. 24. 12:53
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg hogy ha viszont lány a harmadik, akkor őt fogják egy k.rvapecérnek hívni.

Amúgy mégis milyen idióta válasz ez? Ha 2 pasival csinálod, az baj, de ha egy lánnyal + egy pasival az már elfogadható???? Miért, szerinte minek nevezik azokat a csajokat, akik belemennek egy ilyen kapcsolatba? Szentéletű Tiszteletreméltó Nagyságosasszonynak?

2011. júl. 24. 12:58
 15/26 anonim ***** válasza:
Még egyet nem értek: ha azt mondja, hogy ezek után téged ribancnak hívnának az emberek - de honnan tudnák meg? Ki akarja hirdetni a facebookon, vagy mi? Honnan tudná meg a szomszéd Rózsi néni, hogy te r.banc vagy, talán ő tartja a gyertyát az édes hármashoz?
2011. júl. 24. 13:02
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Én már rééééég kidobtam volna ezt a "pasit".

Szórakozzon a drága anyukájával.

21/L

2011. júl. 24. 14:54
 17/26 anonim ***** válasza:
56%
Legyen....1 csaj + 1 pasi....így mindenki jól jár....kíváncsiság kielégítve, testiség megoldva...
2011. júl. 26. 10:11
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

uff... ha már most ezt akarja, mi lesz később? és akkor miért nem ribancoz le senki, ha egy lány a harmadik? és őt miért nem szólják meg emiatt? nem értem a te barátodat...

amúgy dobd ki, nem éri meg vele foglalkozni.

2011. júl. 26. 10:22
 19/26 anonim ***** válasza:
Na ezzel, hogy ler.bancoznának az emberek, elárulta magát: mindent szépen elmesél a haveroknak (vagy annak, akit épp talál) Ha nem poénból mondta, és komolyan ezzel nyaggat, én kidobnám, keressen egy hülyét, akit ugráltathat az ilyen kéréseivel.
2011. júl. 26. 10:31
 20/26 anonim ***** válasza:
Nyugtasd meg, hogy TÉGED senki sem fog ribancnak tartani mert egy cuki melegfiura gondoltál, te csak nézö lennél. Mert neked még ilyen nem volt és nagyon szeretnéd már azt látni hogy öt hogyan dolgozza meg egy jo nagy f.sz. Egyébként meg szerintem is felejtös a barátod.
2011. júl. 26. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!