Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIT TEGYEK? FONTOS! A barátom kitalálta hogy vegyünk be egy lányt 3. nak =/ De én nem nagyon örlök neki. Mit tegyek?
Én is azt javaslom, hogy ajánld fel neki hogy a harmadik legyen egy pasi. Kezdjék egymást kényeztetni orálisan, majd a másik pasi egy kicsit megdugja hátulról és utána te is bekapcsolódsz.
Amúgy ha 8 hónap után már ezzel kell feldobni a kapcsolatotokat (mert 20 év hűséges házasság után nem csodálom hogy megfordul egy és más az ember fejében), akkor mit akar esetleg 5 év múlva, hogy izgalmas legyen az együttlétetek?
Mondd meg hogy ha viszont lány a harmadik, akkor őt fogják egy k.rvapecérnek hívni.
Amúgy mégis milyen idióta válasz ez? Ha 2 pasival csinálod, az baj, de ha egy lánnyal + egy pasival az már elfogadható???? Miért, szerinte minek nevezik azokat a csajokat, akik belemennek egy ilyen kapcsolatba? Szentéletű Tiszteletreméltó Nagyságosasszonynak?
Én már rééééég kidobtam volna ezt a "pasit".
Szórakozzon a drága anyukájával.
21/L
uff... ha már most ezt akarja, mi lesz később? és akkor miért nem ribancoz le senki, ha egy lány a harmadik? és őt miért nem szólják meg emiatt? nem értem a te barátodat...
amúgy dobd ki, nem éri meg vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!