Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi szexéhes nő van itt, tippeket kérek! Mit tegyek, hogy jobban kívánjam?
Ti,akik naponta 2x,3x,6x is kívánjátok, mit tesztek,hogy így legyen?Mennyit gondoltok a szexre?Mi a titka?:D
A párom vonzó és jó vele,de nem meghatározó a szex nálam,mit csináljak,hogy én is ilyen telhetetlen legyek?:o
Talán nem ENGEDED EL MAGAD eléggé. Ritkábban, de rajtam is kitör néha ez az érzés...azon veszem észre magam, hogy gondolkodom, ha ez bekövetkezett akkor már rég rossz. Csak a párodra szabad és az aktusra koncetrálni...és nem hittem, de igaz, (a párom ajánlta még ez elején) ha SÓHAJTASZ HANSOGAN az egy idő után automatikussá válik és nagyon segít...sajáttapasztalat pedig : SZORÍTOM a páromat, ahol érem, néha enyhén belekarmolok, de azért nem szertnék fájdalmat okozni...
nekem a legjobb, az amikor simogatás, petting után (élvezetig) szeretkezünk, annyira veszes végig a testem, hogy még én is csodálkozom és így többször is el tudok menni ... (de 4 év alatt nem volt olyan, hogy egy nap 2x csináljuk...nekünk sok)
Amúgy nem kell egész nap a szexre gondonlj, ehhez :P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!