Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Annyi szexéhes nő van itt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyi szexéhes nő van itt, tippeket kérek! Mit tegyek, hogy jobban kívánjam?

Figyelt kérdés

Ti,akik naponta 2x,3x,6x is kívánjátok, mit tesztek,hogy így legyen?Mennyit gondoltok a szexre?Mi a titka?:D

A párom vonzó és jó vele,de nem meghatározó a szex nálam,mit csináljak,hogy én is ilyen telhetetlen legyek?:o

2011. júl. 21. 22:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Talán nem ENGEDED EL MAGAD eléggé. Ritkábban, de rajtam is kitör néha ez az érzés...azon veszem észre magam, hogy gondolkodom, ha ez bekövetkezett akkor már rég rossz. Csak a párodra szabad és az aktusra koncetrálni...és nem hittem, de igaz, (a párom ajánlta még ez elején) ha SÓHAJTASZ HANSOGAN az egy idő után automatikussá válik és nagyon segít...sajáttapasztalat pedig : SZORÍTOM a páromat, ahol érem, néha enyhén belekarmolok, de azért nem szertnék fájdalmat okozni...

nekem a legjobb, az amikor simogatás, petting után (élvezetig) szeretkezünk, annyira veszes végig a testem, hogy még én is csodálkozom és így többször is el tudok menni ... (de 4 év alatt nem volt olyan, hogy egy nap 2x csináljuk...nekünk sok)

Amúgy nem kell egész nap a szexre gondonlj, ehhez :P

2011. júl. 22. 00:53
 22/22 anonim ***** válasza:
Igen, a kulcsszó az, hogy engedd el magad. Teljesen add át magad neki... Csak élvezd a pillanatot.. Ne gondolj semmire!
2011. júl. 22. 01:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!