Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi szexéhes nő van itt, tippeket kérek! Mit tegyek, hogy jobban kívánjam?
Ti,akik naponta 2x,3x,6x is kívánjátok, mit tesztek,hogy így legyen?Mennyit gondoltok a szexre?Mi a titka?:D
A párom vonzó és jó vele,de nem meghatározó a szex nálam,mit csináljak,hogy én is ilyen telhetetlen legyek?:o
Hát nézd,annyira sosem voltam oda érte.Ha szexelünk akkor élvezem és jó,de van,hogy este jut eszébe én meg akkor már inkább csak lazulok meg beszélgetnék,nappal meg annyi tennivaló van.Valahogy nem tartom fontosnak.
Már gondoltam arra is,hogy szedni kellene valami "csodaszert",vágyfokozót,de félek,hogy csak fölösleges pénzkidobás...
ne akarj megváltozni,ha a pároddal így is megértitek egymást. Valószínűleg ilyen vérmérsékletű vagy amin nem nagyon tudsz változtatni
+ abban is biztos lehetsz,hogy akik azt itt írok 80%-a valójában nem is olyan szexőrült,sőt ellenkezőleg a komplexusukat akarják kiélni:)
A másik meg,miért lenne baj ha nem ilyen vagy? Az se normális,aki csak a szexre tud gondolni
De biztos elég jó?
Láttam, hogy írtál a másik kérdéshez. Olyannak kellene lennie.
Melyik kérdéshez?
Van csikló orgazmusom és hüvelyi is.Szeretem ahogy simogat,hozzám ér.Igaz kell egy 20 perces előjáték,de van orgazmusom.
A szexőrült csajhoz :D
Az orgazmus ereje sem mindegy. Kielégültnek érzed magad utána? Boldognak, testileg, lelkileg? Endorfin szabadul fel, szóval határtalan boldogságérzést kell utána okozzon.
És tényleg nem mindegy az ereje.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!