Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi szexéhes nő van itt, tippeket kérek! Mit tegyek, hogy jobban kívánjam?
Ti,akik naponta 2x,3x,6x is kívánjátok, mit tesztek,hogy így legyen?Mennyit gondoltok a szexre?Mi a titka?:D
A párom vonzó és jó vele,de nem meghatározó a szex nálam,mit csináljak,hogy én is ilyen telhetetlen legyek?:o
Ja igen,az én voltam:D
Nem kirobbanóan.Jó érzés,de felejthető.
Ümmm......akkor talán mással jobb lenne arra célzol?
Nem, szó sincs róla, a szex annál jobb, minél jobban szereted a másikat.
Érzelmek nélkül is lehet fantasztikus, de az egy másik kategória.
Talán technikát kellene váltanotok.
Hmm...elég sok pózba csináljuk,sok helyen.Talán az a baj,hogy nem vagyok elégedett magammal és kicsit feszengek közbe?Ez nem látszik rajtam és nem is annyira vészes,de azért mégis ott bujkál bennem.
Na de látod,menthetetlen vagyok:D
Köszi :)
Ez a feszengés kihathat. Nagyon rossz az, ha az ember nem érzi magát megfelelőnek a párja mellett.
Neked azt tanácsolom, mint ma a másik lánynak. Igyál előtte pezsgőt, de szigorúan csak vigyorgásig. A hányás már nem gátlásoldó :D Viszont a kevés alkohol feloldja a gátlásokat, szerintem nálad beválna.
Rendben,kipróbáljuk,úgyis most készülünk egy üdülésre,jó alkalom lesz:)
Köszönöm,rendes vagy!remélem bevállik!:)
Be fog válni :)
Aztán majd mesélj mi volt :)
Rendben mindenképp beszámolok róla:))
Most pedig megyek letusolok,hogy reggel összehozhassunk valamit:D
Köszi mégegyszer!Jó éjt!
:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!