Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Annyi szexéhes nő van itt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyi szexéhes nő van itt, tippeket kérek! Mit tegyek, hogy jobban kívánjam?

Figyelt kérdés

Ti,akik naponta 2x,3x,6x is kívánjátok, mit tesztek,hogy így legyen?Mennyit gondoltok a szexre?Mi a titka?:D

A párom vonzó és jó vele,de nem meghatározó a szex nálam,mit csináljak,hogy én is ilyen telhetetlen legyek?:o

2011. júl. 21. 22:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ja igen,az én voltam:D

Nem kirobbanóan.Jó érzés,de felejthető.

Ümmm......akkor talán mással jobb lenne arra célzol?

2011. júl. 21. 23:13
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem, szó sincs róla, a szex annál jobb, minél jobban szereted a másikat.

Érzelmek nélkül is lehet fantasztikus, de az egy másik kategória.

Talán technikát kellene váltanotok.

2011. júl. 21. 23:14
 13/22 A kérdező kommentje:

Hmm...elég sok pózba csináljuk,sok helyen.Talán az a baj,hogy nem vagyok elégedett magammal és kicsit feszengek közbe?Ez nem látszik rajtam és nem is annyira vészes,de azért mégis ott bujkál bennem.

Na de látod,menthetetlen vagyok:D

2011. júl. 21. 23:16
 14/22 A kérdező kommentje:
felpontozlak ha már ennyre kitartóan segíteni akarsz:))
2011. júl. 21. 23:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Köszi :)

Ez a feszengés kihathat. Nagyon rossz az, ha az ember nem érzi magát megfelelőnek a párja mellett.

Neked azt tanácsolom, mint ma a másik lánynak. Igyál előtte pezsgőt, de szigorúan csak vigyorgásig. A hányás már nem gátlásoldó :D Viszont a kevés alkohol feloldja a gátlásokat, szerintem nálad beválna.

2011. júl. 21. 23:18
 16/22 A kérdező kommentje:

Rendben,kipróbáljuk,úgyis most készülünk egy üdülésre,jó alkalom lesz:)

Köszönöm,rendes vagy!remélem bevállik!:)

2011. júl. 21. 23:20
 17/22 anonim ***** válasza:

Be fog válni :)

Aztán majd mesélj mi volt :)

2011. júl. 21. 23:20
 18/22 A kérdező kommentje:

Rendben mindenképp beszámolok róla:))

Most pedig megyek letusolok,hogy reggel összehozhassunk valamit:D

Köszi mégegyszer!Jó éjt!

:)

2011. júl. 21. 23:23
 19/22 anonim ***** válasza:

Nincs mit!

Jó éjt!

2011. júl. 21. 23:23
 20/22 RaksashaGirl ***** válasza:
Néha legyél kicsit vadabb.. :P Feledkezz meg magadról.. Mikor csak fekszik tétlenül az ágyban, vagy tévézik, akkor mássz rá.. Nem olyan nehéz ez.. És az első igazán jó együttlét után te is jobban fogod kívánni a következőt.. Én alapból is szeretem a szexet, de a legutóbbi alkalom sikerült az eddigi legjobban (kísérletezünk.. Új pozíciókkal pl. :D), és én is alig bírtam megállni hogy itt nálunk le ne feküdjek vele, ami kockázatos, mert anyukám, és a két húgom is itthon volt.. A két húgom közül a kisebbik ráadásul amúgy is folyton ránk töri az ajtót. :D
2011. júl. 21. 23:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!