Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire kell figyelni az első együttlétnél? Leírnátok első együttléteket, okulásotokat?
Előre is köszönöm.
Ha vicceskedni szeretnétek akkor legalább humorosat írjatok :)
17f
Lehetőleg ágyban, minden zavaró tényező kizárásával történjen. Kényelmes legyen az ágy! És a hőmérséklet is. Az sem árt ha utána van mosakodási lehetőség.
Tehát ne autóban, és ne mínuszokban (bár az most nem aktuális:))
Nekünk az elsőnél voltak gyertyák nagyon szép volt az egész szoba és én meztelenül vártam a szerelmemet majd be mentünk a szobába és csókolóztunk szeretgettük egymást utána megtörtént maga az aktus ami nagyon jó volt annak ellenére hogy nekem nagyon fájt és utána mind a 2-en egymásra mosolyogtunk majd örömünkben el sírtuk magunkat majd nevettünk!!!! :)
Soha nem fogjuk elfelejteni az biztos!
Így terveztük: csak ketten, gyertyákkal, romantikus zenével, zavartalanul, zökkenőmentesen meg minden.
Így sikerült: A szomszédos szobában megjöttek a cseh rokonok, ősöreg asszonysággal, aki furcsállta miért zárkózunk be, hallottuk, ahogy mászkálnak, gyertyák elfogytak, zene behalt, össze-vissza szerencsétlenkedtünk, meg bénáztunk, de eskü, ennél jobban nem is alakulhatott volna... :D Nem bántam meg!
20L
1) szeresd, szeretgesd és ezt éreztesd is vele...
2) teljesen nyugodt helye: a nagyi nem akkor érkezik haza az egy hét helyett 3 napra redukálódott nyararásról
3) ha még nem ismered h hogyan kell felhúzni akkor tanuld meg! felpróbálod elolvasod a használati utasítást
4) gyertyák, előtte egy vacsora, romantika,
5) ne legyél ideges - egy üveg bor ha elfogy előtte az (nekünk segített) nem baj de ne legyetek spiccesek, csak az idegesség ellen hogy feloldódjatok egymásban :)
6)ha nem jön össze vagy nem lesz annyira jó mint vártad ne csalódj, kezdő vagy! :D
7) ne akrjatok helyből mindent kipróbálni: orál 69 stb....
Sok sikert!!
Nem neki kéne felül lennie először, hogy tudja szabályozni a fájdalmat?
Köszi a válaszokat egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!