Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mire kell figyelni az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire kell figyelni az első együttlétnél? Leírnátok első együttléteket, okulásotokat?

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm.

Ha vicceskedni szeretnétek akkor legalább humorosat írjatok :)

17f

2011. júl. 21. 22:26
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
h ne nyisson rátok a nagymama
2011. júl. 21. 22:27
 2/10 anonim ***** válasza:
höhöh, első... nálunk az anyám nyitott ránk... hál istennek meghallottam időben, és gyorsan lemásztam róla, és nem buktunk le különösebben. :D
2011. júl. 21. 22:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Lehetőleg ágyban, minden zavaró tényező kizárásával történjen. Kényelmes legyen az ágy! És a hőmérséklet is. Az sem árt ha utána van mosakodási lehetőség.

Tehát ne autóban, és ne mínuszokban (bár az most nem aktuális:))

2011. júl. 21. 22:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy már írták,nyugodtan,csak ti ketten,zavaró tényezők nélkül. Romantika,óvatosság,sok előjáték,védekezés! és minden rendben lesz:) ha részletes leírást szeretnél írj e-mailt:D
2011. júl. 21. 23:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk az elsőnél voltak gyertyák nagyon szép volt az egész szoba és én meztelenül vártam a szerelmemet majd be mentünk a szobába és csókolóztunk szeretgettük egymást utána megtörtént maga az aktus ami nagyon jó volt annak ellenére hogy nekem nagyon fájt és utána mind a 2-en egymásra mosolyogtunk majd örömünkben el sírtuk magunkat majd nevettünk!!!! :)

Soha nem fogjuk elfelejteni az biztos!

2011. júl. 23. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Így terveztük: csak ketten, gyertyákkal, romantikus zenével, zavartalanul, zökkenőmentesen meg minden.

Így sikerült: A szomszédos szobában megjöttek a cseh rokonok, ősöreg asszonysággal, aki furcsállta miért zárkózunk be, hallottuk, ahogy mászkálnak, gyertyák elfogytak, zene behalt, össze-vissza szerencsétlenkedtünk, meg bénáztunk, de eskü, ennél jobban nem is alakulhatott volna... :D Nem bántam meg!

20L

2011. júl. 23. 22:08
 7/10 anonim válasza:

1) szeresd, szeretgesd és ezt éreztesd is vele...

2) teljesen nyugodt helye: a nagyi nem akkor érkezik haza az egy hét helyett 3 napra redukálódott nyararásról

3) ha még nem ismered h hogyan kell felhúzni akkor tanuld meg! felpróbálod elolvasod a használati utasítást

4) gyertyák, előtte egy vacsora, romantika,

5) ne legyél ideges - egy üveg bor ha elfogy előtte az (nekünk segített) nem baj de ne legyetek spiccesek, csak az idegesség ellen hogy feloldódjatok egymásban :)

6)ha nem jön össze vagy nem lesz annyira jó mint vártad ne csalódj, kezdő vagy! :D

7) ne akrjatok helyből mindent kipróbálni: orál 69 stb....

Sok sikert!!

2011. júl. 23. 22:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha a lány szűz akkor ő legyen alul, és te irányíts....nagyon fontos : )
2011. júl. 23. 23:54
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem neki kéne felül lennie először, hogy tudja szabályozni a fájdalmat?

Köszi a válaszokat egyébként.

2011. júl. 23. 23:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem.! Ha szűz a lány, akkor alul legyen és ne ő irányítson, hiszen nem igazán tud majd. Fáj is neki, nem lenne határozott és az sokkal rosszabb. Te irányíts de kérdezd meg mindig tőle hogy úgy jó-e neki ahogy éppen csinálod. Ne legyél durva, de azért határozott. Tényleg fontos az előjáték is nagyon.
2011. júl. 25. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!