Azt hallotam aki sok ideig sportol annak nem fog fájni az első szexe, mert álítólag odalent annyira kivannak lazulva az izmok, hogy nem fog fájni, ez igaz?
te is aztán mekkora észlény vagy xDDDD
há' besz_arok xD
gyakorolj előbb kigyó uborkával xD
No akkor most eloszlatom a homályt.
- A sportolás nem hat a szűzhártyára, nem lesz tőle sem vékonyabb sem pedig izmosabb. Nem hat a nuni belső izmaira sem.
- Vannak olyan híresztelések, hogy nagyobb lendülettel végzett mozdulatoknál elszakad a szűzhártya. Ezt nem hiszem, nálunk 30 lány volt egy csapatba (torna, szertorna, ritmikus sportgimnasztika,lovaglás) és közülünk senkinek sem szakadt át a sporttól a szűzhártyája. Pedig volt akinek még balesete is volt pl.: én is egy nem túl jól sikerült gyakorlat következtében rázuhantam a gerendára lovagló ülésben. Nem semmi fájdalom volt, de a hártya a helyén maradt.
- Vannak olyan tévhitek is, hogy a tampon szakítja ki, versenyeken a lányok tampont használtak és ez sem szakította ki senkinek. Az én helyzetem ebben speciális volt mert nekem nem ment be a tampon, úgyhogy más megoldást kellet találni.
Mint már írtam a sportolás egyáltalán nem hat a nuni belső izmaira. A sportoló lányok is éppen úgy "megszenvedik" azt amikor egy fütyi először bemegy oda. Ugye addig -jó esetben- nem járt ott semmi olyan nagy darab és bizony érezni amikor tágítja ki az alagutat, érzed azt is amikor a hártya kezd feszülni. Nem éppen kellemes érzés egyik sem.
Persze mindenki másként éli meg és mindenkinek mások a testi adottságai is.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!