Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki? Szóval a barátnőm elég fura a sexben. Sokszor van olyan h elélvez, és utána hozzá se lehet érni, pedig fojtani szeretném, mivel én még nem mentem el mit tegyek?
Hát én lány vagyok és átérzem mert ilyet a voltbarátom is csinált velem...elment és utána meg szart rámm....sztem egy kapcsolatban ez nem normális max ha nem fizetsz a szexért xD
Ha egy kapcsiban mind a két fél szereti egymást akkor örömöt akkar okozni a másiknak.Mint pl. mikor rá találtam egy olyan fiúra aki törödik vlem minden téren és volt amikor én mentem el hamarabb mint őő akkor egyértelműű h segitek neki is eljutni a csucsra mert ez igy normális viszonozni kell a szeretetet mert ez a szeretet....ha meg a csajt szereted akkor beszéljétek meg mond el neki h érzel és h ez neked ez igy nem jóóó...mert ugyérzed h nem szeret..szoval mond el neki h érzel lehet h megbeszélés után oda figyelrád ha igazán szeret , ha meg nem akkor dobd nyugottan ...mert akkor nem szerethet igazán a csaj
remélem kicsit tudtam segiteni:D
Egyet értek az előttem szólóval:)
Szerintem olyan fájdalmat nem érez a b.nőd miután elment,hogy ha más nem a kezét vagy a száját ne tudná használni( hacsak el nem törted a kezeit közben meg szájba nem vágtad párszor-ami lássuk be,nem valószínű :D)
Szóval kérd meg,mondd el neki,hogy mennyire rossz ez így neked lelkileg és fizikailag is.Ha szeret érted változtatni fog,nem olyan nagy kérés ez két ember közt,akik szeretik egymást..sőt igazából természetesnek kellene,hogy legyen.Ha nem változtat,szerintem hagyd el,mert az nem szerelem és ha így hagyod tovább menni a dolgokat te fogsz rosszul járni a felgyülemlett sérelmek meg feszkó miatt ami ez miatt van
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!