Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit mondjak neki? Szóval a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki? Szóval a barátnőm elég fura a sexben. Sokszor van olyan h elélvez, és utána hozzá se lehet érni, pedig fojtani szeretném, mivel én még nem mentem el mit tegyek?

Figyelt kérdés
(de olyankor ott maradok álló péniszel ami lehangoló tud lenni.Mint egy néha ilyenje van a drágának.Próbáltam megbeszélni vele, de baszogatásnak veszi, meg h ő a sz@r meg ilyenek.MIt tegyek? alapvetően jó vele a sex, de mikor ilyet tesz szarul esik:(
2011. júl. 21. 21:55
1 2 3
 11/22 Smartguy86 ***** válasza:
100%

De a kérdező nem azt mondta, hogy 1-2 mp után figyel rá a barátnője és minden rendben van, hanem azt, hogy az orgazmusa végén már EGYÁLTALÁN nem elégíti őt ki!

Ha valóban azon múlna, hogy a kérdező sürgetné, akkor megértem, hogy őt savazzátok. De ha a csaj elmegy, aztán annyi volt, és a fiúra már nem figyel se punci, se kéz, se száj... akkor az bizony önzés.

2011. júl. 21. 22:34
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem írta meg egyértelműen mi a gond.

A lényeg: A lányok bizonyos %-a nem bírja folytatni. Lehet a csajnál is ez van, csak cikinek érzi közölni, mi a pontos gond. És lehet azt is, hogy ezek után kézzel folytatni is ciki.

2011. júl. 21. 22:38
 13/22 anonim ***** válasza:
Nagypofájú kisfiúk? Hát majdnem kiestem a fotelből^^ Fogalmad sincs ugye?:)
2011. júl. 21. 22:38
 14/22 anonim ***** válasza:

Dehogy nincs.

"Dobd ezt az önző ribit" szerintem mindent elárul, holott a teljes problémát nem is ismeritek -.-"

Nekem az ilyenek ÖNZŐ KISFIÚK !

2011. júl. 21. 22:44
 15/22 anonim ***** válasza:
Azt drágaság nem tőlem idézted:D De örülök, hogy így berágsz. De amikor a férfival van baj azt a próblémát nem értittek meg ugye? Ki is a szánalmas? Olvasd el a kérdést mégegyszer, mert valamit nem jól értettél, aztán kötekedj, oké?
2011. júl. 21. 22:49
 16/22 anonim ***** válasza:
Akkor meg miért veszed magadra, drágám? Te inged volt, ezek szerint. :):)
2011. júl. 21. 22:51
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem csak elmondtam. Jaj de imádom az ilyen beképzelt nőketXD Fogalmad sincs, de te megmondodXD Szart se tudsz!:D Ennyi:)
2011. júl. 21. 22:54
 18/22 anonim ***** válasza:

Hoppá, mi? Szerintem is.

Kérdező... Várom a válaszod, próbálj meg kicsit pontosítani.

2011. júl. 21. 23:01
 19/22 anonim ***** válasza:
Hoppá, de beijedtem-.-" Nevetni tudok csak:) rajtad:)
2011. júl. 21. 23:03
 20/22 A kérdező kommentje:
Szóval, egyáltalán nem folytattjuk a dolgot miután elmegy.Több mindent nem tudok elmondani, mert ezzel mindent elmondtam.Mit tegyek? mit mondjak neki?
2011. júl. 22. 05:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!