Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki? Szóval a barátnőm elég fura a sexben. Sokszor van olyan h elélvez, és utána hozzá se lehet érni, pedig fojtani szeretném, mivel én még nem mentem el mit tegyek?
De a kérdező nem azt mondta, hogy 1-2 mp után figyel rá a barátnője és minden rendben van, hanem azt, hogy az orgazmusa végén már EGYÁLTALÁN nem elégíti őt ki!
Ha valóban azon múlna, hogy a kérdező sürgetné, akkor megértem, hogy őt savazzátok. De ha a csaj elmegy, aztán annyi volt, és a fiúra már nem figyel se punci, se kéz, se száj... akkor az bizony önzés.
Nem írta meg egyértelműen mi a gond.
A lényeg: A lányok bizonyos %-a nem bírja folytatni. Lehet a csajnál is ez van, csak cikinek érzi közölni, mi a pontos gond. És lehet azt is, hogy ezek után kézzel folytatni is ciki.
Dehogy nincs.
"Dobd ezt az önző ribit" szerintem mindent elárul, holott a teljes problémát nem is ismeritek -.-"
Nekem az ilyenek ÖNZŐ KISFIÚK !
Hoppá, mi? Szerintem is.
Kérdező... Várom a válaszod, próbálj meg kicsit pontosítani.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!