Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit mondjak neki? Szóval a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki? Szóval a barátnőm elég fura a sexben. Sokszor van olyan h elélvez, és utána hozzá se lehet érni, pedig fojtani szeretném, mivel én még nem mentem el mit tegyek?

Figyelt kérdés
(de olyankor ott maradok álló péniszel ami lehangoló tud lenni.Mint egy néha ilyenje van a drágának.Próbáltam megbeszélni vele, de baszogatásnak veszi, meg h ő a sz@r meg ilyenek.MIt tegyek? alapvetően jó vele a sex, de mikor ilyet tesz szarul esik:(
2011. júl. 21. 21:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ilyenkor lehetne kézzel vagy szájjal befejezni, bár kezed neked is van.
2011. júl. 21. 21:56
 2/22 mimano ***** válasza:
70%
Próbáld megérteni, hogy nem minden lány tudja egyből folytatni ha elélvez. Ne mondj semmit, értsd meg a dolgot. Próbáld elnyújtani.
2011. júl. 21. 21:57
 3/22 Smartguy86 ***** válasza:
28%
Ha önző, akkor hagyd ott! Ennyit tehetsz. Ne legyél pincsikutya!
2011. júl. 21. 21:57
 4/22 anonim ***** válasza:
51%
Nem foglalkozik veled akkor te minek foglalkozol egy libával? Vagy megbaszod rendesen, ha sír akkor is vagy hagyod a fenébe. Most egész életedben egyszer se fogsz élvezni, meg álló f@szod?
2011. júl. 21. 21:58
 5/22 A kérdező kommentje:
És ha meg mondom neki hogy tényleg szar? ha szeret változtat rajta v mi legyen? (bár hisztis nehéz eset a drága, félek h csak olaj a tűzre.) az biztos h szeret, efelől nincs kétségem, de nehéz eset az biztos.
2011. júl. 21. 21:59
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
igen ha szeret és megmondod neki hogy ez neked milyen rossz,kell tudjon változtatni.
2011. júl. 21. 22:01
 7/22 Smartguy86 ***** válasza:
20%
Azért "szeret", mert te vagy neki az első, aki megteszi/kielégíti, míg ő kényelmesen henyél... Ez nem poszt. Dobd az önző k.urváját...
2011. júl. 21. 22:01
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Smartguy86: ez nem feltétlen önzés. Nem tudom te hogy vagy vele, de nagyon sok ember tényleg annyira kifárad a szexben, hogy utánnak percekig se kép se hang.

Fordított esetben gyakrabb, de néha így is előfordul.

Amit mondassz, az kábé olyan, mintha azt követelnéd egy pasitól, hogy orgazmus után azonnal legyen kőkemény és folytassa.

El kéne fogadi, hogy a nő se gép, ilyenkor biza marad a kézimunka.

2011. júl. 21. 22:12
 9/22 anonim ***** válasza:
22:12 és amikor a szerszám kicsi akkor a nők mennyire is fogadják el?:) Visszanyalt a fagyi?:D
2011. júl. 21. 22:20
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudjatok ide írogató nagypofájú kisfiúk, de nem minden lánynak kellemes UTÁNA.

Pl. Nekem sem. Ha valaki hozzám ér, FÁJ, és kellemetlen ! De ez elmúlik pár mp, vagy max 1-2perc múlva...

2011. júl. 21. 22:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!