Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan csajt aki kijönne olaszországba kamionozni egy 32éves sráccal?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 21:51
1/10 anonim válasza:
utazótársnak és beszélgetőpartnernek kellene vagy egyébnek ??? :DDDD
32évesen már bőven férfinak kellene lenned...
2/10 anonim válasza:
98,736%, hogy nem találsz olyat, aki kimenne veled Olaszországba.
1.264%, hogy találsz olyan lányt, aki kimenne veled kamionozni.
3/10 anonim válasza:
32 évesen középkorú férfinek számítasz,és nem srácnak.Adj fel egy hírdetést,1-2 ribi biztos fog jelentkezni.
4/10 anonim válasza:
Én is kamionozok, ha bezsélgető partnerre van szükségem akkor nem ewgy diegen nőt viszek magammal hanem egy jó barátot... de legszívesebben senkit nem viszek magammal.
5/10 anonim válasza:
A kérdésetekre, hogy minek keres nőt aki kimegy vele kamionozni a választ a kategória megadja... :P
6/10 anonim válasza:
A középkorú 40 felett kezdődik, nem tudtad? a 32 éves még bőven fiatal férfinak számít.
7/10 anonim válasza:
Nem,nem tudtam.A középkor 30-nál kezdődik,esetleg 35-nél.
8/10 anonim válasza:
Ha meghallom azt a szót, hogy középkorú férfi, egy 45-50 éves, pocakos ember képe jelenik meg előttem.
Én most 31 vagyok, karcsú testalkattal és bőven huszas külsővel. Enyhén szólva nem esne jól,ha bárki élőben középkorúnak minősítene, biztosan rászólnék az illetőre.
9/10 anonim válasza:
Én 30 vagyok,általában meg kell mutatnom a személyimet ha cigit akarok venni,mindenki kislánynak néz,de akkor is középkorú vagyok,hiába nézek ki fiatalnak.Nem a kinézet számít,hanem a kor.
10/10 anonim válasza:
Valami egyébként is Olaszországba tartó "táncoslány" biztos bevállalná, legalábbis az odautat. Nekem is volt egy ismerősöm aki oda járt ki egyénileg "táncolni", vonattal. Na ő ha ilyen lehetősége lett volna, hogy ingyen elviszik egy kis meló fejében, biztos bevállalta volna. A csoportosan szervezett qrvautaztatásnál nemtom a lányoknak mennyibe fáj a kiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!