Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találok olyan csajt aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan csajt aki kijönne olaszországba kamionozni egy 32éves sráccal?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 21:51
 1/10 anonim ***** válasza:

utazótársnak és beszélgetőpartnernek kellene vagy egyébnek ??? :DDDD

32évesen már bőven férfinak kellene lenned...

2011. júl. 21. 22:40
 2/10 anonim ***** válasza:

98,736%, hogy nem találsz olyat, aki kimenne veled Olaszországba.

1.264%, hogy találsz olyan lányt, aki kimenne veled kamionozni.

2011. júl. 22. 11:09
 3/10 anonim ***** válasza:
32 évesen középkorú férfinek számítasz,és nem srácnak.Adj fel egy hírdetést,1-2 ribi biztos fog jelentkezni.
2011. júl. 25. 10:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is kamionozok, ha bezsélgető partnerre van szükségem akkor nem ewgy diegen nőt viszek magammal hanem egy jó barátot... de legszívesebben senkit nem viszek magammal.
2011. júl. 25. 10:40
 5/10 anonim ***** válasza:
A kérdésetekre, hogy minek keres nőt aki kimegy vele kamionozni a választ a kategória megadja... :P
2011. júl. 25. 10:46
 6/10 anonim ***** válasza:
A középkorú 40 felett kezdődik, nem tudtad? a 32 éves még bőven fiatal férfinak számít.
2011. júl. 25. 11:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem,nem tudtam.A középkor 30-nál kezdődik,esetleg 35-nél.
2011. júl. 25. 11:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha meghallom azt a szót, hogy középkorú férfi, egy 45-50 éves, pocakos ember képe jelenik meg előttem.

Én most 31 vagyok, karcsú testalkattal és bőven huszas külsővel. Enyhén szólva nem esne jól,ha bárki élőben középkorúnak minősítene, biztosan rászólnék az illetőre.

2011. júl. 25. 12:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 30 vagyok,általában meg kell mutatnom a személyimet ha cigit akarok venni,mindenki kislánynak néz,de akkor is középkorú vagyok,hiába nézek ki fiatalnak.Nem a kinézet számít,hanem a kor.
2011. júl. 25. 12:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Valami egyébként is Olaszországba tartó "táncoslány" biztos bevállalná, legalábbis az odautat. Nekem is volt egy ismerősöm aki oda járt ki egyénileg "táncolni", vonattal. Na ő ha ilyen lehetősége lett volna, hogy ingyen elviszik egy kis meló fejében, biztos bevállalta volna. A csoportosan szervezett qrvautaztatásnál nemtom a lányoknak mennyibe fáj a kiút.
2011. júl. 25. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!