Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 7honapja van barátom és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7honapja van barátom és tervezzük hogy lefekszünk. Szerintetek korai lenne?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
nem lenne korai
2011. júl. 21. 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Mi szerinted honnan tudjuk azt,hogy korai lenne-e??Ha 10-14 éves vagy,akkor igen én korainak tartom.Ez az egyik.A másik meg ha idősebb vagy,nem tennél fel ilyen kérdéseket,mivel nem mi érezzük azt,hogy korai-e vagy nem.

2011. júl. 21. 13:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdéseket sosem értettem. Nem neked kellene tudni, hogy korai-e? Te élsz ebben a kapcsolatban, az ilyesmire egyébként sincs általánosan elfogadott szabály.
2011. júl. 21. 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. júl. 21. 13:34
 5/8 rakkerman ***** válasza:
Az emberek nap végén elfáradnak.... már miért lenne baj ha lefeküdnétek?
2011. júl. 21. 13:55
 6/8 A kérdező kommentje:
mind a ketten 16 évesek vagyunk...
2011. júl. 21. 14:17
 7/8 anonim válasza:

mi másfél hónap után lefeküdtünk.

Nincs mérvadó idő arra,hogy mikor jön el az ideje.

Ha úgy érzitek,hogy eljött az idő,azt tudni fogjátok.De ha te nem vagy rá még kész,valószínű azért írtad ide a kérdést.

Mi meg sem beszéltük,hogy meg fog történni,annyira akartuk egymást,hogy adta a pillanat...és mint mondtam,nincs határhoz szabva az első szeretkezés ideje

2011. júl. 21. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:

KORAI????

Én 2 hónap után jöttem össze a csajommal.

17/F

2011. júl. 21. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!