15 éves leszek a barátom 20. másfél éve vagyunk 1ütt. Már tervezzük, hogy lefekszünk egymással de félek h a szüleim +tudják! Mit tegyünk?
Olyan helyet kell találni ami szülö mentes. :)
Hidd el ha jol átgondolod tuti van olyan hely...
Másik város stb ahol kevesebben ismerik öket stb..
Ne félj,tudják,hogy a kicsi lányuk,már majdnem felnőtt ember:)Meg fogják érteni,de a legjobb ha kerestek egy szülő-mentes helyet,mondjuk ha van hobbitok,ahova ki tudtok menni,amikor a szülők nincsenek kint,esetleg hotelszoba ha van rá pénzetek,vagy akár a barátodnál is lehet,a lényeg,hogy ha lehet NE nálatok legyen,vagy úgy ha nincsenek otthon a szülők!:)
1.voltam!
Én a múlthéten szeretkeztem először a barátommal, én 15 éves vagyok, ő pedig 19.
Hozzájuk mentünk fel, mert az apukája elutazott, a nővérei pedig elpárologtak pár órára... =)
Megoldható, hogy a barátodéknál hasonló módon nyugit találjatok? Nálatok semmiképpen se maradjatok, mert folyton parázni fogsz, hogy maradt e valamilyen árulkodó jel, vagy egyebek, magamról tudom.
Legjobb barát üres lakása? Vagy elmehetnétek nyaralás címszóval két nap egy éjszakára valahová, az felejthetetlen élmény lenne, szerintem.
Utolsó lehetőségnek használjátok csak a hotelt, mert az egy csöppet illúzió és érzelem romboló lehet.
Ne izgulj egyébként, mert csak te látod majd magadat másnak. Én is. Más a szemem, a tartásom és másképp mosolygok, mégse tűnik fel senkinek. A legjobb barátnőm se vette észre. Anyu egyik nap, amikor ruhát próbálgattam megjegyezte, hogy örül, hogy a ilyen magabiztosságra tettem szert, régen nem ilyen voltam, biztos az új hajszínem miatt van. 'Persze anyukám, a hajszín....xD'
Szóval no para! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!