Mi erről a véleményetek? 14 éves fiú vagyok s a barátnőmmel egy éve járunk, és tervezzük hogy lefekszünk egymással. Korai ez szerintetek?
Szia!
Fiatal vagy. A barátnőd gondolom még fiatalabb.Ha gondolkoztok , akkor még nem jött el az ideje. A szerelemben a szex szívből, odaadásból, bizalomból és kémiai reakcóból fakad. Úgymond csattognak a hormonok.
Ennek a dolognak magától kell jönnie. Nem kell megbeszélni, hogy hány órakor,hány perckor.
De, ha még is szeretnétek lépni. Tegyétek széppé.
Gyertya, romantikus beszélgetés, becézgetés, simogatás...De lassan , nyugodtan. Nem a(z) felnött filmekből kiindulva.
Figyeljetek egymásra.
De!Ne azért tegyétek , mert mások is csinálják, hanem azért mert érzitek, hogy itt az ideje. Hidd el nekem, hogy tudni fogod, mikor jön.
Írta is a kérdező, hogy nem akar megfelelni a divatnak. Mi olyan nehezen érthető ezen, kedves előttem író? :S
Ha úgy érzitek, tegyétek. Ez a ti döntésetek lesz; annak minden előnyével és hátrányával. A következményeket minden szempontból nektek kell majd viselni.
Védekezzetek mindenképpen, meg ne magatokkal foglalkozzatok, hanem a másikkal. És ha úgy döntötök, hogy igen, akkor sok sikert! ;)
(Egyebekben egyezik a véleményem az azelőtt szólókkal.)
Mindenki azzal jön, hogy ellaposodik majd a szexuális életed.. Ami nem feltétlenül igaz.
Egyebek mellett egyetértek az előttem szólókkal, ha tényleg nem divatból csináljátok, vagy ha tisztában vagytok a védekezési formákkal, vagy azzal, hogy mit kell tenni ha baj történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!