Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi erről a véleményetek? 14...

Mi erről a véleményetek? 14 éves fiú vagyok s a barátnőmmel egy éve járunk, és tervezzük hogy lefekszünk egymással. Korai ez szerintetek?

Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 01:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem (és a többi 85% szerint) még korai 14 évesen. De teljesen mindeggy, hogy mit mondunk, h akartok, úgyis lefekszetek egymással. Ha már mindenképp akartok valamiféle ilyesmi kapcsolatot, szerintem kezdjétek a pettinggel (ha még nem volt), azt csináljátok pár hónapig, és utána gondoljátok át újra ezt a kérdést (addig is nőtök.:D).
2009. febr. 15. 12:29
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
Annyi dolog van még, amit 14 évesen lehet csinálni, hova rohantok? Nincs értelme lefeküdnötök, amíg lelkileg nem értek még egy picit hozzá. Majd két-három év múlva talán. Addig petting, randizgatás, kirándulás, romantikus séták, mozi, stb. Hidd el, nincs hova sietni! :)
2009. febr. 15. 12:44
 13/20 anonim ***** válasza:
61%

Ne is foglalkozz egyik... ilyennel se (:

Ha úgy érzitek készek vagytok rá, tisztában vagytok mindennel, akkor hajrá. Nekem úgy tűnik elég felelősségteljes vagy, ami jó.

Azért mert mást azt írja, hogy azért fogtok itt nyavajogni, hogy mit csináljatok, ha uncsi a szex.. Szóval ne higyj nekik, csak unják a banánt, mert már nem tudnak új praktikát (:

Érezzétek jól magatokat, de védekezzetek mindenképp!

(Mondjuk ha még nem volt petting, akkor inkább kezdjétek azzal, sokkal izgalmasabb fokozatosan belejönni, mint egyből belevágni a közepébe.)

2009. febr. 15. 12:44
 14/20 anonim ***** válasza:
53%
Korai! várjatok még pár évet!
2009. febr. 15. 12:56
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Szerintem is korai..hát még nem is fejlődtetek ki rendesen:S, nem értem mért kell rohanni..én 16 évesen jöttem össze a párommal és másfél évet vártam vele...és nem késtem el semmiről...a sex jó, de a felé vezető út legalább annyira jó és izgalmakkal teli:D

2009. febr. 15. 15:08
 16/20 anonim ***** válasza:
69%
utolsó: úgy beszélsz róluk a fejlődést illetően mintha legalábbis mutánsok lennének..:O
2009. febr. 15. 15:56
 17/20 anonim ***** válasza:
36%
nem, nem ugy beszélek..de nekm pl 23 évesen kezdett nőni a mellem..14 évesen még bőven nem volt kifejlődve:S
2009. febr. 15. 19:22
 18/20 anonim ***** válasza:
86%
Nekem meg már 14 évesen úgy nézett ki a mellem, ahogy most néz ki. Tehát újabb példa arra, hogy SOHA ne általánosítsunk, ami itt mindig megtörténik...
2009. febr. 15. 21:10
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is korai, de én nem vagyok ti. :) Arra viszont figyelj, hogy jó legyen neki is (tudod, a lányoknál nem megy olyan könnyen az orgazmus), ha szűz még, akkor készülj fel arra, hogy fájni fog neki egy kicsit a szűzhártya átszakadása. Olvass sokat a csiklóról, ingereld, pettingeljetek előtte. És ami a legfontosabb: behatoláshoz feltétlenül húzz gumit. Mindig, minden egyes alkalommal.
2009. febr. 15. 21:15
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak ti tudjátok eldönteni, hogy eléggé felkészültetek-e erre. A korod miatt én azt mondom, hogy nyugodtan várhatsz ezzel még, nem kell mindennek ilyen fiatalon ennyire komollyá válni. Persze mindenki más és mások az igényei. Én speciel 14 éves koromban nem lett volna lelkileg felkészült. Mindenesetre, ha belevágsz nem árt előtte a védekezésről tájékozódni.
2009. febr. 20. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!