Mi erről a véleményetek? 14 éves fiú vagyok s a barátnőmmel egy éve járunk, és tervezzük hogy lefekszünk egymással. Korai ez szerintetek?
Ne is foglalkozz egyik... ilyennel se (:
Ha úgy érzitek készek vagytok rá, tisztában vagytok mindennel, akkor hajrá. Nekem úgy tűnik elég felelősségteljes vagy, ami jó.
Azért mert mást azt írja, hogy azért fogtok itt nyavajogni, hogy mit csináljatok, ha uncsi a szex.. Szóval ne higyj nekik, csak unják a banánt, mert már nem tudnak új praktikát (:
Érezzétek jól magatokat, de védekezzetek mindenképp!
(Mondjuk ha még nem volt petting, akkor inkább kezdjétek azzal, sokkal izgalmasabb fokozatosan belejönni, mint egyből belevágni a közepébe.)
Szia!
Szerintem is korai..hát még nem is fejlődtetek ki rendesen:S, nem értem mért kell rohanni..én 16 évesen jöttem össze a párommal és másfél évet vártam vele...és nem késtem el semmiről...a sex jó, de a felé vezető út legalább annyira jó és izgalmakkal teli:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!