Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olcsóbbak is, amellett hogy jobbak is a francia sex shop termékek az itthoniaknál?
Nem régen rendeltem a magyar sex shopból néhány kelléket, amit Bp-en nem tudtam megvenni egy vidéki cég katalógusában megvolt. Bár bocsánatkérő levelet írtak, mert végűl nekik sem volt meg, csak nem frissítették a kínálatukat :(
Megnéztem kíváncsiságból több francia sex shop kínálatát és meglepődve tapasztaltam, hogy nem csak jobb minőségű holmik vannak arra, de még olcsóbbak is. Egyrészt nem olyan gagyi minőségű és kinézetű cuccok mint itt a 3/4-ed része a kínálatnak, hanem mind jó minőségű és igényes, másrészről viszont olcsóbbak is. Sokszor fele az itteni árnak. Ez vajon miért van ? Te rendeltél már inkább onnan, mert nekem az lesz :D
Aki ilyent vesz, az kiadja rá a pénzt! Tulajdonképpen a hazai piac nem olyan széles, nincs benne akkora mozgás, és igy az árak maradhatnak magasan. Mert ebből élnek meg.
Az viszont kizárt, hogy a francia jobb minőségű áruk olcsóbbak lennének! Amit nálunk forgalmaznak azok is többnyire nyugatiak! Fehérneműben pl a szép de nem olyan jó minőségű kínai 1000-3000. Ugyanez snasszabb kivitelben de jó minőségben Victoria's Seecret 6000-16000. Ez a felállás a szexi fehérneműiparra is igaz szerintem.
Az erotikusbolt.hu-t nézd meg! Ott láthatsz minőségi cuccokat nem olyan drágán.
Ugyanúgy igaz mindenhol, franciaországban is kiadják a pénzt a szobabbak is csak jóval kevesebbet ! Éppen azért kellene alacsonyabbra tenni az árakat, hogy hosszú távon vevőket tartsanak meg, mert akkor több haszon lenne, elég hülyeség ez. Bár errefelé inkább a logikátlan gyorsan minnél többet a cél:S
A francia ugyanolyan minőségű cikkek jóval olcsóbbak mint itt, lehet fele is, persze a sznob árrés az mindenhol ott van. Az általad említett oldal tipikus itthoni tucat.
Szia!
Én is szoktam olyan helyeken vásárolni.
Megtudnád adni nekem a francia bolt honlap címét?
Erre kíváncsi vagyok én is!
Sokan mondják, hogy itthon még nincsen divatja a sex dolgoknak és az emberek még nagyon prűdek és elutasítóak ezzel stb. de közben nézd meg hogy minden drágább mint máshol, sokszor dupla ára van !
Ha beütöd a googléban hogy sex shop french akkor kiad egy csomó találatot.
A saját tapasztalatom 7éve visszajáró vásárlóként a következő:
Eddig 3 országban jártam shopban, illetve külföldről is rendeltem már ezt-azt. A telesség igénye nélkül leírom a tapasztalataim:
Magyarországon nagyon nagy drágaság van Európa - viszonylatban, a választék nagyon kicsi, a minőség az ár függvényében változó.
Ausztriában az árak nem alacsonyabbak, viszont jóval nagyobb a kelléktár, és az ár-érték arány viszont kiemelten jobb, mint Mo-n, azaz ugyan azért a pénzért jobb minőségű, tartósabb cuccokat kapsz.
Hollandiát pedig szerintem nem kell megemlítenem. Egy olyan országban, ahol mindent lehet, nem csinálnak problémát az ilyesmiből. A boltok kb 5-6Xosai Európa bármely országához képest, az árak sem vészesek, a minőség a nagy szórás miatt vegyes, de nagyon kevés dolog van, amit nem kapsz meg.
Amit érdemes még kipróbálni az az, hogy neten nézel (ebay és társai) dolgokat, és hazarendeled postán. Legtöbb helyen előreutalás van, de azért lehet mérni megbízhatóságot neten (pl fórumokon, stb.) és a postaköltséggel együtt is nagyon sokat meg lehet spórolni. (pl férfi erényöv csúcs minőségben postázással is egy 10-essel olcsóbb volt ismerősoméknek ha jól emlékszem Franciaországból)
07-20 23:18
Én ma néztem Edison Giocattoli játékfegyvereket. Szégyen, hogy ezért olaszba kell menni! Idehaza persze tömve vannak a butikok ócska kínai szeméttel, kint pedig átszámolva 6-8 ezerért minőségi árut kapsz! Nézd csak meg a duplacsövű Edison G. Montecarlo Dbl Barrel Cap Shotgun-t!:
Bár az is lehet hogy idehaza ez tűzfegyvernek és így engedélykötelesnek minősül, míg olaszban ezt mint 3 éves kortól ajánlott játékot árusítják! Megnéztem a címkét és a 0-3+babafej áthúzva volt rajta. Nézd meg, hogy hol kapsz ehhez hasonló értékű játékot nálunk! Szerintem sehol!
Az viszont hogy a liszt Ausztriában olcsóbb nem tudom jó-e vagy rossz, ugyanis nálunk a liszt felvásárlási ára 70-80 ft lehet vagy több. Mi a boltban 120-140 ft-ot fizetünk érte. Ezek szerint az osztrák gazdáknak (lehet nincsenek sokan) kevesebbet fizetnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!