Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább drágább terhességi tesztet vegyek vagy olcsóbbat? Melyikek a megbízhatóbbak? Olcsóbbak között vannak jók?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.Teszt nevet & árat írjatok légyszives
Köszi
2010. febr. 8. 19:32
1/4 anonim válasza:
Gabriel teszt, kb 600Ft
elég jó véleménnyel vannak róla, hála égnek engem sem csapott be :)
2/4 Thurston válasza:
Jézus, ilyenen akarsz spórolni? Mennyi különbség van egy drágább és egy olcsóbb teszt között? Ezer?
4/4 A kérdező kommentje:
dehogy akarok ezen spórolni!! minek kell rögtön lehurrogni az embert ha kérdez??! csak hallottam olyanokat hogy olcsóbbak jobbak, és drágábbak már csaptak be embereket. mint ált. sok más terméknél ezzel is lehet így h nem a márkás, drága a jó, hanem az olcsóbb. és kiváncsi voltam.. idegesít h itt nem lehet egy kérdést feltenni úgy h le ne szólnának
2010. febr. 8. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!