Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 17 evesen ha terhesek lennette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 evesen ha terhesek lennettek es szuloi tamogatasra nem szamithatok akkor mit tennetek? Komoly valaszokat kerek

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 20:31
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Jaj mekkora szája van valakinek :D Azt mondtam , hogy akarat és elkötelezettség kell hozzá, hogy én igenis elakarom tartani a gyerekemet! És persze SZÜLŐI támogatás. Én ezt aláírom. DE attól, hogy a te barátaid nem képesek rendes pasit találni még nem törvényszerű. 20 évesen gyűrűs menyasszony vagyok, és nem azért mert terhes lennék...

A kérdezőnek : ne add fel és akkor tartsd meg ha veled van a párod és a szülők! ez a legjobb tanács szerintem..

2011. júl. 26. 20:59
 42/51 anonim ***** válasza:
20 évesen gyűrűs menyasszony vagy? Ez aranyos, de várd ki a végét! Én 22 vok, 4 éves kapcsolatban, együtt élünk. El sem hiszed h 20 éves korom óta mennyit változtam, csak két év! Nem attól leszel felnőtt h gyűrűt húztak az ujjadra, hanem attól h háztartást vezetsz és pénzt keresel! Ha mindez megvan nálad, akkor viszont beláthatod, h 17 évesen végzettség, érettségi nélkül, nem lehet felnevelni egy gyereket, csak ha eltartanak, és nem szülői támogatásnak nevezném azt ha teljes mértékben eltartanak. Erre írta vki, h ne szüljön gyereket a szüleinek, mert kb ez fog történni...
2011. júl. 26. 21:07
 43/51 anonim ***** válasza:

Akkor sem írhatod meg valakinek mit tegyen. Itt sokan befolyásolják én csak megírtam a véleményem. Úgyis Ő dönti el meg a barátja és a nagyszülők. Van olyan nagyszülő aki inkább felnevelné mintsem elvetessék az unokáját. Majd kiderül mit fog csinálni. De semmiképpen sem kéne bántani...

Előttem szólónak meg csak annyit: én is változtam ezalatt a két év alatt is, de egy dolog maradt, az hogy szeretem és Ő is szeret. És képzeld vezetek háztartást, főzök és suliba is járok. Szóval ne használj olyan szavakat mint az, hogy "aranyos" mert nem ismersz minket, ha egyszer megkérte a kezem mert szeret, és tartottunk egy rendes eljegyzést, nem csak olyan "jaj legyek a menyasszonyod aztán kész"! Boldogok vagyunk és nem tudom mit hoz a jövő, de erősebbnek érzem így a kapcsolatunkat!

2011. júl. 27. 10:18
 44/51 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az beszél belőle, hogy őt négy év után nem kérték meg...
2011. júl. 27. 10:20
 45/51 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 14:59

A kérdés feltevője öt hetes! Nézz utána hogy mekkora kis sejtcsomóról beszélünk! A magzat még 12 hetesen sem tekinthető babának szerintem! Nem baba Nem "kisember"!!!! Azért nagyon nagy a különbség!

A fiatalkori élet nemcsak a bulizásról szól, hanem rengeteg minden másról is! Azokat az éveket amiket a gyereknevelés elvesz tőle semmi sem fogja visszaadni! Ha egyből akar felnőttéválni és babázgatni akkor tegye, de ne sírjon később a döntése következményei miatt!

Nem tudom ki kit befolyásol, de ha értelmesen végigolvasod azt amit írtam rájössz hogy bármi is legyen a döntése, annak nagyon nagy súlya van és lesz is, úgyhogy tegye férre a romantikus elképzeléseket és reálisan szemlélje a dolgokat! Ezenkívül senki világnéázetének ne akarjon megfelelni, és tudja hogy mit fog veszíteni/feláldozni!!!!

tegnapelőtt 16:39 is érti a lényeget!

A többi házas és nemházasnak meg csak annyit hogy nyugtával dícsérd a napot!

Jelenleg 8-10 közvetlen munkatársam válik, vagy vált el fél éven belül, 8, 10, 12 évnyi együttélés után! Úgyhogy mielőtt valaki nagyképűsködik gondolja át ezt is. :)

2011. júl. 28. 06:54
 46/51 anonim ***** válasza:
51%
Itt csak te nagyképűsködsz...és szerencsétlen munkatársaidat hozod fel mint törvényszerű példának.
2011. júl. 28. 22:47
 47/51 anonim ***** válasza:

Ez nem nagyképűsködés... ez tény, de nem a házasságokról van itt szó, hiszen a kérdező nem házas, csak ahogy mondani szokás bekapta a legyet...

Szóval hosszú távon az apa támogatására nyilván nem számíthat, legalábbis nem úgy h az számítana. Hacsak nem nyer a lottón, h eltartsa a gyerekét, meg annak az anyját ugye.

Na mindegy majd a kérdező eldönti, h neki mi dönti jobban romba az életét egy abortusz v egy gyerek, én még most sem szülnék, ámbár védekezem, így remélhetőleg nem is fogok ilyen helyzetbe kerülni.

2011. júl. 28. 22:51
 48/51 anonim ***** válasza:

tegnap 22:47

Azt én írtam te nagyon hülye! Nézd már meg a százalékokat!

Különben sem tudom mi ebben a nagyképűsködés!

2011. júl. 29. 07:02
 49/51 anonim ***** válasza:
Neked aztán semmi jogod lehülyézni senkit szerintem...szánalom..
2011. júl. 29. 12:37
 50/51 anonim ***** válasza:

tegnap 12:37

De igenis van jogom miután belevontál valaki mással való vitádba! Ha nem tűnt volna fel két különböző emberrel vitatkozol egyszerre. A szánalmas jelzőt pedig megtarthatod magadnak az értelmi szinted jelzésére, ha mégy ennyit sem vagy képes felfogni!

2011. júl. 30. 08:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!