Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 17 evesen ha terhesek lennette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 evesen ha terhesek lennettek es szuloi tamogatasra nem szamithatok akkor mit tennetek? Komoly valaszokat kerek

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 20:31
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Kérdező! Kérlek írd le az egész sztorit!

Pl: nem védekeztetek? ELszakadt a gumi? Miért nem mentél esemény utáni tablettáért?-ezeket most nem vádlón mondom, de minden info fontos lehet h megértsünk.

Továbbá: gyerek apja mit szól? Tudja-e? Te már elmondtad a szüleidnek, és elutasítottak, v el sem mered mondani? TE meg akarnád tartani?

2011. júl. 21. 15:18
 32/51 A kérdező kommentje:
igen tud az apa rola,es igen meg szeretnem tartani es nem nem mondtam el a szuleimnek meg es nem nem vedekesztunk csak venetlenul tortent meg,hogy lefekudtunk egymassal mert nem akartunk
2011. júl. 21. 21:26
 33/51 anonim ***** válasza:
Na! Akkor mindenképp beszélj a szüleiddel. Hidd el én anyukám is mondta, h megöl ha teherbe esem, haza se menjek...stb. Amikor kamasz volta, de egyszer késett a menstruációm, és teljesen normális volt, szóval én a helyedben elmondanám, a szülők sokszor csak fenyegetőznek, h felelősséget neveljenek belénk. És ha meg szeretnéd tartani, és ők támogatnak, akkor tartsd meg. Ha ők nem támogatnak, akkor ne, mert sajnos nélkülük felnőttként, saját jövedelemmel is nehéz. Tudod a nagyszülők az ingyen bébiszitterek, szóval ők nagyon kellenek a gyerekneveléshez, meghát ezen kívül is. Van tapasztalatuk és így tovább.
2011. júl. 21. 21:41
 34/51 anonim ***** válasza:
100%

07-20 23:07

Te egy ididóta vagy és agresszív is! A passzív dohányosok is gyilkosok, az óvszerhasználók is és az is aki tönkre teszi a telefonfülkét tönkrevágja és amiatt nem tudnak mentőt hívni! Igaz ott amberéletekről van szó és nem biológiai életkezdeményekről! Az emberi testben x millió sejt van abban meg amit kikaparnak tuti hogy többszázezerszer kevesebb. Nincs se személyisége se gondolkodása se semmi, viszont elég szépen tönkreteheti egy fiatal lány életét! Persze ezt te magasról lesz@rod, mert neked csak az fontos hogy a te elméleted szerint menjen a világ! Kit érdekel hogy kinek b@szódik el így az élete! Mégis kinek képzeled magad, hogy másokra kényszeríts egy ilyen helyzetet?!!! Semmi jogod se beleszólásod! Még szerencsére! Nem egy nevető aranyos kisgyereket ölnek meg, hogy a tüdeje megszűnjön levegőt venni, és a szive megálljon dobogni! Csakis egy borsónyi sejthalmazt szűntetnek meg!!!! Ez pedig qurára nagy különbség!!!!!!!!!! Ennyi erővel széttörni egy halom téglát és belekulázni a mészbe azonos mint ledózerolni egy házat!!!! Ez nem így működik!

07-21 21:26

És a barátod is meg akarja tartani?! Mert szerintem nem! Nem vagy kész rá még!!! Ez tisztán látszik!

Választhatsz!!!!!

Ezt értsd meg!!!!

Nem kell a fejedet a hurokba dugni, csakmert egyesek ezt várják el tőleted!!!!

A te életed a döntésed tétje!!! Erről nem dönthetnek mások!!!! Te pedig nem dönthetsz mások kényelmének megfelelően!

Nézd meg mit veszíthetsz, és hogy mit veszít a gyereked, ha most születik meg!!!!!!!

Gyerek vagy még, de most fel kell nőnöd a döntéshez!!!! Ha úgy döntesz megtartod, akkor pedig még a gyerekneveléshez is fel kell nőnöd, az pedig keserves lesz!

Egyedül sincsenek jó kilátásaid megteremteni egy egzisztenciát magadnak, nemhogy ha még egy újabb gyereknek is meg kell adnod dolgokat! Egy gyerek felnevelése havi szinten súlyos tízezreket jelent! Alaphangon!!!!!!! Ezt is megkérdezheted anyádéktól!!!!

2011. júl. 24. 21:05
 35/51 anonim ***** válasza:
11%
nem tudom kit szid az előttem szóló,de pont, hogy ő maga befolyásolja. és jobb ha tudod, hogy 12 hetes koráig lehet elvetetni a babát, és IGEN jól olvastad a babát hiszen akkor már nem egy kis bogyó, hanem emberi (baba) formát adó kisember, aki arra vár, hogy megszülethessen. Tönkre tenni? mi számít tönkretevésnek? az hogy nem mehet bulizni? és? kit érdekel egy buli, ha van egy picuri bébi akiben saját magad láthatod??? na ezt olvasd el!
2011. júl. 26. 14:59
 36/51 napietus ***** válasza:
nem a bulizásról van szó. ilyen fiatalon nagyon kevesen fejezik be a baba mellett a sulit. ezzel lehetőségei a boldogulásra nagyon beszűkülnek.
2011. júl. 26. 15:18
 37/51 anonim ***** válasza:
nem a tudástól lesz boldog. de értem mire gondolsz. estin azért be lehet fejezni. csak akarni kell..
2011. júl. 26. 15:20
 38/51 napietus ***** válasza:
elméletileg igazad van, gyakorlatilag (sajnos) nem jellemző. van rá példa, de nem ez az általános.
2011. júl. 26. 15:21
 39/51 anonim ***** válasza:
Hát, én nem tartanám be, és ÉN nem tartok babának egy magzatot kb 7 hónapos koráig. H miért? Azért mert ha akkor megszületik, már életképes, addig nem, így számomra addig nem baba. De ez csak az én véleményem, mindenki úgy fogja fel ezt a dolgot, ahogyan szeretné, neki szimpatikus.
2011. júl. 26. 16:32
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és az élet tönkretételéről is hadd írjak pár sort. Nem a bulizásról van szó! DE: mire 23 éves lesz, mindenki aki egykor a barátja volt lediplomázik, éli az életét, neki lesz egy 5 éves gyereke, akit még mindig nem fog tudni eltartani, mert nem lesz olyan munkája, ami annyit hoz a konyhára, h eltarthassa. Ja! Amíg a gyerek oviba nem kerül, addig is másnak kell eltartani a gyerek(ek)et, vélhetőleg az anya szüleinek. Esélyes, h nem v csak nagyon későn lesz diplomája.

Az apával több mint biztos h nem maradnak együtt, tehát, huszonpár évesen ott áll majd egy gyerekkel a húspiacon. Szerintetek mennyire nehéz így párt találni? Hát marhára! A legtöbb húszas éveiben járó barátom nem képes felhajtani magának egy felelősségteljes srácot, mind retteg az elköteleződéstől, na ezen nem fog segíteni egy gyerek, azt garantálom! Tehát ez a gyönyörű út, egy egyedülálló anyához vezet, alkalmi kapcsolatokkal, kevés jövedelemmel. Hát nekem nem úgy tűnik mint egy álomélet. És igen, vannak kivételek, de azok azért kivételek, mert kevesen vannak.

2011. júl. 26. 16:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!