Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
élesztő szaga volt! Ez normális?
szóval az történt,hogy kb.1 héttel ezelőtt 11 óra körül felhúztam a zászlórudat és elkezdtem akciózni, de a művelet befejezésekor valaki be akart nyitni hozzám a szobába és nagy ijedtemben bedobtam a szekrény mögé a zsepit.Ezt szépen el is felejtettem, ma pedig néztem,hogy "fuj mi az a szekrény mögött?" kivettem és élesztőszagú lett a zsepi! :D Ez gondolom a szekrény mögött élő baktériumcsordától lett.. vagy utalhat ez valami betegségre?
(Ne gyertek se azzal,hogy manók fognak kimászni belőlem, se azzal,hogy megfogok halni légyszi ;D sőt még hasonlóval SE!)
Te ember téged ku****-át basz**** .
ha sokáig van valahol akor persze hogy más szaga lesz az elözök csak szivatak szal nyugi nem lesz belöle semmi(nem rohad le a farkad) ha normális a ge*id akor nincs semmi baj
szoval nyugi :)
"A válasz megírásának időpontja: ma 00:23"
Nem vetted le hogy a válaszolókkal együtt a kérdező is csak poénkodik?
Ő dobta fel hogy poén legyen: "(Ne gyertek se azzal,hogy manók fognak kimászni belőlem, se azzal,hogy megfogok halni légyszi ;D sőt még hasonlóval SE!)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!