Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
élesztő szaga volt! Ez normális?
szóval az történt,hogy kb.1 héttel ezelőtt 11 óra körül felhúztam a zászlórudat és elkezdtem akciózni, de a művelet befejezésekor valaki be akart nyitni hozzám a szobába és nagy ijedtemben bedobtam a szekrény mögé a zsepit.Ezt szépen el is felejtettem, ma pedig néztem,hogy "fuj mi az a szekrény mögött?" kivettem és élesztőszagú lett a zsepi! :D Ez gondolom a szekrény mögött élő baktériumcsordától lett.. vagy utalhat ez valami betegségre?
(Ne gyertek se azzal,hogy manók fognak kimászni belőlem, se azzal,hogy megfogok halni légyszi ;D sőt még hasonlóval SE!)
ez az egész egy kölcsönhatásos folyamat.
úgy történik hogy apukád bizonyos szexuális segédeszközöket élesztővel síkosítva dug a fenekébe és ez miatt az anyag is élesztős lesz. anyukád, spórolásból ebből szökött buktát és egyebeket sütni (gyanítom buktát ehettél mert arra vallanak a tünetek), így a te terméked is tartalmazza az élesztőt. ha nem figyelsz oda és nem rejted el a zsepit a kör tovább folytatódhat!
úha :S:S:S:S és hova rejtsem? :S:S
kenyeret hogy kell belőle sütni? beledobom a tésztába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!