Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk nektek kellemetlen ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek kellemetlen ha a lány spriccel?

Figyelt kérdés
Mikor szeretkezünk a párommal én általában mindig spriccelek a végén.Nem lehet az ilyet visszatartani..:/,félek hogy a barátomat zavarja.Nem merek rákérdezni se.. Gusztustalannak érzitek?
2011. júl. 19. 17:36
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Jól van, köszönjük Emese!
2011. júl. 20. 22:33
 32/33 anonim ***** válasza:
Szívesen, ha ennyi volt és az észérvekből kifogytál ...
2011. júl. 20. 22:56
 33/33 anonim ***** válasza:

Nem, csak rájöttem hogy egy ilyen embernek mint te vag y hiába mondok bármit is, úgy sem fogja fel!

Meg vagy győztődve róla hogy igazad van, csak azt felejted el, hogy a kérdező kérdésére kellett volna válaszolnod, nem nekem osztanod az észt!

Ha meg lebumbúrnyákoznak miatta, akkor meg nem tetszik!

És azt kell mondjam nem csak Bumbúrnyák vagy emiatt, hanem Tulok is!

:D

Várom a folytatást, mert ahogy ismerlek nem kell rá sokáig várnom!

(És még mindíg nem vagyok agresszív!)

Ja, feleslegesen írsz vissza, ezzel befejeztem a veled való értelmetlen eszmecserét, bár tudom hogy úgysem fogod tudni megállni hogy tovább okoskodj!

2011. júl. 21. 10:22
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!